هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@zahra-zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi
ی خبر بد
کرونا تو بابل 4 برابر شد زرد الان))
تو این شرایط این خبر حالمو تکمیل کرد... -
sina bigdelireplied to AmirBarsam on ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری اصلا پرای زنه ریخته بود منم بزور جلو خندمو گرفته بودم
خب بقیه شو خودم گرفتم
-
amir ahmadireplied to AmirBarsam on ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری بلههههههههه
سلام مرسی تو چطوری؟ -
AmirBarsamreplied to sina bigdeli on ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلام داییش
-
AmirBarsamreplied to amir ahmadi on ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@امیرمسعود-جعفری بلههههههههه
سلام مرسی تو چطوری؟خوبم ممنون فقط دلم برات تنگ نشده بود
انشاالله همیشه حال دلت خوب باشه و تندرست باشی
یه سوالی میخواستم بپرسم راستش روم نشد -
AmirBarsamreplied to sina bigdeli on ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۲۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli دایی انجمنه
-
amir ahmadireplied to AmirBarsam on ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۲۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری بپرس تهش جواب نمیدم
-
sina bigdelireplied to AmirBarsam on ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۲۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری داییتو گردن بگیر لاقل بشر گردن گیرت خرابعه ها
-
amir ahmadi من نیز هم
الان درافسردگی بسر میبرم)) -
amir ahmadireplied to sina bigdeli on ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۲۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli سلام️
-
amir ahmadi هاا حله
-
AmirBarsamreplied to amir ahmadi on ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۲۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi هیچی فقط اواسط خرداد با یه کسی قرار داشتیا تا این چند وقت پیش هم حرفش بود بین بچه ها
فقط میخواستم ببینم حال دلت خوبه یا نه -
sina bigdelireplied to amir ahmadi on ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۲۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi چطوری داداش؟
حال احوال می زونه -
@zahra-zahraii فک کن بخوای فیلم ببینی حالت خوب بشه...
بعد اون فیلم "قهرمان" باشه
دیگه حال نفس کشیدن ندارم -
AmirBarsamreplied to sina bigdeli on ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۲۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط AmirBarsam انجام شده
sina bigdeli اگه الان گردن بگیرم فردا باید سبیل گرو بذارم پس فردا گردن خودمو میزنند
-
@zahra-zahraii مشکلات احتمالا با دانشگاه رفتن اینجانب حل میشه
-
amir ahmadireplied to AmirBarsam on ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۲۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط amir ahmadi انجام شده
@امیرمسعود-جعفری ن دلم افسردهس
-
sina bigdelireplied to AmirBarsam on ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۲۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری دهنتو
-
amir ahmadi ندیدم...
اهنگ بندری بزن شاد شی
209856/1000113