هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
sina bigdeli ادای پیرا رو درنیار
واسه یسریا ارثیه پیر مردM Tg با من بد جور رو موهام حساسم
-
M Tg من ISTJ
-
@yasin-sheibak دَدَ تو خ 160 تا هم بی ی ی تا برسی پُستاش مونده .
مجتبی ازاد براس برا بار دوم دَدَ یعنی خواهر
-
gomnam gharib 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
M Tg
خب پس گریه ما برای امام حسین هم هیچ بدردی نمیخوره دیگه؟نه به هیچ دردی نمیخوره
امام حسین شهید شد ما راهشو یاد بگیریم ادامه بدیم و بفهمم هدفشو از قیامش و یادمون نره
نه اینکه ۴ شب بریم گریه کنیم و ادای عزادار بودن رو دربیاریم
هرچند این به معنای این نیست ک من از گریه کردن برای امام حسین بدم میاد خیر دوباره بحثو منحرف نکنید و به ائمه نکشید و نه به خانواده اینا مباحث جدایی توی ذهن من هستندM Tg
به قول خودتون بهتره راجع بهش بحث نکنیم
ولی من هرجایی که به سوال برخوردم اول از الگوهام کمک میگیرم اونارو خیلی بیشتراز خودم قبول دارم -
M Tg
خب پس گریه ما برای امام حسین هم هیچ بدردی نمیخوره دیگه؟gomnam gharib 0 امام شهید شد سختی کشید که شما راه دین رو یاد بگیری راه انسان بودن رو یاد بگیری زیر بار ظلم نری . شما 24 ساعت شبانه روز هم اشک بریز گریه کن ولی کار هات بویی از حسینی بودن نبرده باشه چه فایده ؟ گریه فاکتور نیست و اجبارم نیست
-
از اونجایی که یه احمق یبار اینجا شروع به توهین کردن و قضاوت کردن کرد اصلا دیگ از بحث اینجا خوشم نمیاد
به راحتی قضاوت میکرد و به راحتی هم حکم میداد و کلا براش مهم نبود شاید اشتباه متوجه شده یا داره زیادی جلو جلو میره
هرچند بنده خدا خودشم قبول داشت ۴ تا ادمو اینجا دیده بود جو گرفتش -
M Tg
به قول خودتون بهتره راجع بهش بحث نکنیم
ولی من هرجایی که به سوال برخوردم اول از الگوهام کمک میگیرم اونارو خیلی بیشتراز خودم قبول دارمgomnam gharib 0 شما عزیزم کار خوبی میکنی و الگوهای درستی هم انتخاب کردی عزیزم
اما درست متوجه منظور من نشدی عزیزم -
مجتبی ازاد براس برا بار دوم دَدَ یعنی خواهر
@yasin-sheibak بابا من قاطی میکنم . اه اه همون فارسی را پاس بداریم بهتره والا
-
M Tg من ISTJ
-
@yasin-sheibak بابا من قاطی میکنم . اه اه همون فارسی را پاس بداریم بهتره والا
مجتبی ازاد افرین
-
gomnam gharib 0 امام شهید شد سختی کشید که شما راه دین رو یاد بگیری راه انسان بودن رو یاد بگیری زیر بار ظلم نری . شما 24 ساعت شبانه روز هم اشک بریز گریه کن ولی کار هات بویی از حسینی بودن نبرده باشه چه فایده ؟ گریه فاکتور نیست و اجبارم نیست
مجتبی ازاد احسنت
یه کف مرتب برا مجی -
gomnam gharib 0 امام شهید شد سختی کشید که شما راه دین رو یاد بگیری راه انسان بودن رو یاد بگیری زیر بار ظلم نری . شما 24 ساعت شبانه روز هم اشک بریز گریه کن ولی کار هات بویی از حسینی بودن نبرده باشه چه فایده ؟ گریه فاکتور نیست و اجبارم نیست
مجتبی ازاد
حضرت صادق علیه السلام فرمودند: خدا حیا مى کند گریه کننده بر حسین ابن على علیه السلام را عذاب نماید.
حضرت زهرا علیها السلام فرمودند: هرگاه گریه کنندگان بر حسینم داخل بهشت شوند، من هم داخل بهشت میشوم
...
اینا منابع معتبرن خواستین منابعشونم میگم
منم نگفتم فقط گریه کنیم برای امام حسین ع
و اشک هایی که برای امام حسین ریخته میشه یه روز میبینیم که کجا کارسازمونن -
-
gomnam gharib 0 شما عزیزم کار خوبی میکنی و الگوهای درستی هم انتخاب کردی عزیزم
اما درست متوجه منظور من نشدی عزیزمM Tg
شاید -
رفیق پایه فقط سایه
-
مجتبی ازاد احسنت
یه کف مرتب برا مجیM Tg اره شخصیت من با شخصیت شما تفات الهام بخش هست