هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مجتبی ازاد خب من هنوز 6 ماهه که میرم
بعدم من دیگ قدم رشد نمیکنه :|
خیلی وقته استپم -
gomnam gharib 0 دانش آموزان آلاءreplied to Parsa Amini on ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Parsa Amini
اوووه ۱۸۶؟؟؟
واااای چرا اتقدررر بلنددد؟؟؟ -
M Tg نه انصافا 49 کیلو ؟؟؟؟؟؟؟ شما از اونور بوم افتادی افت وزن داری . خیلی هم زیاد 49 ؟؟؟؟؟ نمیشه هرجور حساب میکنم مگه میشه کنکوری و این وزن ؟
-
Parsa Amini در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
gomnam gharib 0 من قدم ۱.۸۶ هست خیلیم خواستگار دارم
تو مجازی ماشالا همه ۱۸۰ به بالان
بیرون میرم همه پسرا قد کوتاه میشن نمیدونم چرا -
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
M Tg نه انصافا 49 کیلو ؟؟؟؟؟؟؟ شما از اونور بوم افتادی افت وزن داری . خیلی هم زیاد 49 ؟؟؟؟؟ نمیشه هرجور حساب میکنم مگه میشه کنکوری و این وزن ؟
ورزشکار هم هستم
-
مجتبی ازادreplied to Marzieh Abouei on ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Marzieh Abouei شما عکستون گویا همه چیز هست کم کمش 8 کیلو باید اب کنی .
-
ولی خداییش اینجا پسرا خیلی قد بلندن تو شهرما
حداقلش ۱۷۶ هستن -
Parsa Amini تجربی دانش آموزان آلاءreplied to M Tg on ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Tg الان عکس پامو بفرسم متوجه میشی سایز پام ۴۵ هست
-
Marzieh Aboueireplied to gomnam gharib 0 on ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib 0 هنوز بلند نیست کهه یکی ع پسرای باشگاهمون یک و نود و هشت بود کلا حس میکردم نردبون کنارنه دیگه
-
Parsa Amini تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Marzieh Abouei on ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Marzieh Abouei آره واقعا
-
gomnam gharib 0 دانش آموزان آلاءreplied to Marzieh Abouei on ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Marzieh Abouei
وای -
ایران برد؟
-
gomnam gharib 0 دانش آموزان آلاءreplied to مجتبی ازاد on ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مجتبی ازاد
شما قدتو نگفتی -
gomnam gharib 0 دانش آموزان آلاءreplied to Marzieh Abouei on ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Marzieh Abouei
برد -
Parsa Amini تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Marzieh Abouei on ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Marzieh Abouei البته بخش مهمش اون قسمت دوم بود که گفتم (خیلیییییییییییییی خواستگار دارم)
-
Parsa Amini در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
M Tg الان عکس پامو بفرسم متوجه میشی سایز پام ۴۵ هست
ابلفضل
-
Marzieh Aboueireplied to Parsa Amini on ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Parsa Amini ماهم سر کوچمون واستادن
-
یه ادمایی هستن ادم دلش واسشون قلقلک میشه
میدونین چجوری؟
نچ نمیدونین
الان توصیفش میکنم واستون
انگار یه مورچه رو گذاشتن رو قلبت راه بره این جور حسیاون ادما ادمایی هستن که از عمق وجود دوست دارن
بدون اینکه بدونن کی ای ؟چی هستی؟خانوهدت کین؟اهل کجایی؟اصلا ادمی؟
این ادما منت گذاشتن بلد نیستن
بی منت دوست دارن
بی منت از دور بغلت میکنن
بی منت ارومت میکنن
بی منت گوش میدن و تو همه غماتو رو سرش خالی میکنی
بی منت همیشه هستن و تو همیشه سرشون غر میزنیگاهی وقتا که چیزی پیش میاد ک نمیتونی به هیشکی بگی اونا هستن ،همیشه و همه جا منتظر توان
متشکرم که خدا یکی از اون ادمارو داده بهم
بی شک یکی از فرشته های اسمونیه که خدا اونو واسم زمینی کردهz Gheibi مرسی که بی منت پیشمین ،بودین تو شکستا،هستین تو شکستا،و هستین تو موفقیتا،
از همینجا عذر میخوام واسه هر کاری که کردم و ناراحت شدین و چیزی نگفتین ،و از همینجا از ته قلبم ممنونم که هستین
خدایاشکرت بابت این نعمت
-
فاطی
-
مجتبی ازادreplied to Parsa Amini on ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Parsa Amini هووم 10 سانت بزرگتری ماشالله امید وارم به عرض هم زدی باشی بدن
211333/1000113