هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
M Tg
من دوس ندارم ولی
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
M Tg یه پیشییی هسسس هرروز میاد پشت شیشه اتاقم میشینه🥲
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
M Tg یه پیشییی هسسس هرروز میاد پشت شیشه اتاقم میشینه🥲
وای خودااا
-
مجتبی ازاد
قدتون چقدره؟gomnam gharib 0 من قدم ۱.۸۶ هست خیلیم خواستگار دارم
-
@f-seif-0 امکان نداره توبسکتبال میری قدت کوچیکتر از منه؟ من قد کوتاه کلاس میدونم خودمو :|
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد خب من هنوز 6 ماهه که میرم
بعدم من دیگ قدم رشد نمیکنه :|
خیلی وقته استپم -
gomnam gharib 0 من قدم ۱.۸۶ هست خیلیم خواستگار دارم
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهParsa Amini
اوووه ۱۸۶؟؟؟
واااای چرا اتقدررر بلنددد؟؟؟ -
مجتبی ازاد شما همیشه حسات راجب من اشتباه میگه من ۴۹ کیلو هستم
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg نه انصافا 49 کیلو ؟؟؟؟؟؟؟ شما از اونور بوم افتادی افت وزن داری . خیلی هم زیاد 49 ؟؟؟؟؟ نمیشه هرجور حساب میکنم مگه میشه کنکوری و این وزن ؟
-
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهParsa Amini در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
تو مجازی ماشالا همه ۱۸۰ به بالان
بیرون میرم همه پسرا قد کوتاه میشن نمیدونم چرا -
M Tg نه انصافا 49 کیلو ؟؟؟؟؟؟؟ شما از اونور بوم افتادی افت وزن داری . خیلی هم زیاد 49 ؟؟؟؟؟ نمیشه هرجور حساب میکنم مگه میشه کنکوری و این وزن ؟
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
M Tg نه انصافا 49 کیلو ؟؟؟؟؟؟؟ شما از اونور بوم افتادی افت وزن داری . خیلی هم زیاد 49 ؟؟؟؟؟ نمیشه هرجور حساب میکنم مگه میشه کنکوری و این وزن ؟
ورزشکار هم هستم
-
مجتبی ازاد من کمبود وزنم دارم(:
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei شما عکستون گویا همه چیز هست
کم کمش 8 کیلو باید اب کنی .
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی خداییش اینجا پسرا خیلی قد بلندن تو شهرما
حداقلش ۱۷۶ هستن -
Parsa Amini در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
تو مجازی ماشالا همه ۱۸۰ به بالان
بیرون میرم همه پسرا قد کوتاه میشن نمیدونم چراM Tg
الان عکس پامو بفرسم متوجه میشی سایز پام ۴۵ هست
-
Parsa Amini
اوووه ۱۸۶؟؟؟
واااای چرا اتقدررر بلنددد؟؟؟نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib 0 هنوز بلند نیست کهه یکی ع پسرای باشگاهمون یک و نود و هشت بود کلا حس میکردم نردبون کنارنه دیگه
-
gomnam gharib 0 هنوز بلند نیست کهه یکی ع پسرای باشگاهمون یک و نود و هشت بود کلا حس میکردم نردبون کنارنه دیگه
Marzieh Abouei آره واقعا
-
gomnam gharib 0 هنوز بلند نیست کهه یکی ع پسرای باشگاهمون یک و نود و هشت بود کلا حس میکردم نردبون کنارنه دیگه
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei
وای -
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ایران برد؟
-
Marzieh Abouei شما عکستون گویا همه چیز هست
کم کمش 8 کیلو باید اب کنی .
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد
شما قدتو نگفتی -
ایران برد؟
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei
برد -
Marzieh Abouei البته بخش مهمش اون قسمت دوم بود که گفتم (خیلیییییییییییییی خواستگار دارم)
-
M Tg
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهParsa Amini در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
M Tg
ابلفضل
-
Marzieh Abouei البته بخش مهمش اون قسمت دوم بود که گفتم (خیلیییییییییییییی خواستگار دارم)
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهParsa Amini ماهم سر کوچمون واستادن