هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
چ مشد یکار میکردیم خانواده پدری محو میکردیم از صحنه روزگار
-
sina bigdeli شب خش
-
@zahra-zahraii اگه راهکار پیدا کردین به منم بگین
-
@امیرمسعود-جعفری حتماا
دنبالش هسم -
چقدررر حرص درارن
-
خب منممم برممم
ایندفعهه واقنن نمیام
اومدم بزنین منوو
شب خوش -
@roghayeh-eftekhari
شرمندت شدم
ولی از الان تا 4 اسفند فقط چالش میام -
@zahra-zahraii
-
فعلا
-
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to sina bigdeli on ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۴:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli
شیراز هم -
maryam111
سر اینکه کی بهترع نیسسسس
سر اینکه ایا دو سال سربازی که تموم میشه سخت تره یا سختی هایی که ما میکشیم که خودت بهتر میدونی
اینا فکر میکنن یه سربازی میرن حالا چه کار سختی انجام دادن و ما در کمال خوشبختی به سر میبریم
حالا من که گفتم ولی بازم میگم حاضر بودم سربازی برم ولی توی کشوری مثل ایران دختر نباشم ): -
حس میکنم دوباره داره همه چیز عجیب و غریب میشه
تو یه وضع متلاشی شدن و از بین رفتنم -
که من از تو خسته ترم
-
@felli بیا برو مرز ترکیه تو کوه هایی که 10 متر ارتفاع برفش هست برو گشت بزن . هی خدا خدا میکنی این قدمی که برمیداری زیرش خالی نباشه نری تو برفا گم گور بشی .ساعت یک میخوابی 4 صبح بیدارت میکنن بری بالا برجک کشیک بدی جلو طالبان و مرز پاکستان . مرگ رو جلو چشات میبینی وقتی میندازن میان توخاک ایران سر همه هم رزمات رو بیخ تا بیخ میبرن میزارن رو سینشون بعدشم برمیگردن . کسی که سربازی میره اینا رو میبینه لحظه لحظه مرگ میاد جلو چشاش خوابش میاد ولی میدونه چشماش بره رو هم دیگه بیدار نمیشه مث گوسفند سرشو میبرن .
-
@felli میگی حاضری برو مرز میرجاوه یا مرز ایران شهر . قول شرف میدم همینکه جنازه سرخ شده رفیقت رو که 2 ساعت پیش کشیکش با تو عوض شد رو بیرون تو دره ببینی که تیکه تیکه شده داره اتیش میگیره قید دنیا رو میزنی . برا همین میگن پسر شر رو بفرستین سربازی ادم میشه .
-
این پست پاک شده!
-
@felli سوز سرمای زمستون رو حساب کن حالا در کل 3 ساعت خوابیدی اونم روی یک تخت بد . باید تو برفا یا تو کویر ساعتای 4 کشیک بدی . به مدت 660 روز . من نمیگم کار زن سختره یا مرد هرکدوم سختی خودشو داره . ولی خب سر سربازی شوخی نکن . که خیلی ها رفتن سربازی ولی یک تیکه ازشون پیدا نشده
-
مجتبی ازاد
من هیچی نمیگم چون هر چی بگم باز حرف خودتونو میزنید
اصن چرا برا کسی که نمیخاد قبول کنه باید توضیح بدم
اوکی داش شما خوب ما بد
راضی شدی؟ -
من درک نمیکنم این چه حکمت عجیبیه که ما ایرانیا هی میخوایم اثبات کنیم از همدیگه بدبخت تریم
213591/1000113