هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@felli بیا برو مرز ترکیه تو کوه هایی که 10 متر ارتفاع برفش هست برو گشت بزن . هی خدا خدا میکنی این قدمی که برمیداری زیرش خالی نباشه نری تو برفا گم گور بشی .ساعت یک میخوابی 4 صبح بیدارت میکنن بری بالا برجک کشیک بدی جلو طالبان و مرز پاکستان . مرگ رو جلو چشات میبینی وقتی میندازن میان توخاک ایران سر همه هم رزمات رو بیخ تا بیخ میبرن میزارن رو سینشون بعدشم برمیگردن . کسی که سربازی میره اینا رو میبینه لحظه لحظه مرگ میاد جلو چشاش خوابش میاد ولی میدونه چشماش بره رو هم دیگه بیدار نمیشه مث گوسفند سرشو میبرن .
-
@felli میگی حاضری برو مرز میرجاوه یا مرز ایران شهر . قول شرف میدم همینکه جنازه سرخ شده رفیقت رو که 2 ساعت پیش کشیکش با تو عوض شد رو بیرون تو دره ببینی که تیکه تیکه شده داره اتیش میگیره قید دنیا رو میزنی . برا همین میگن پسر شر رو بفرستین سربازی ادم میشه .
-
این پست پاک شده!
-
@felli سوز سرمای زمستون رو حساب کن حالا در کل 3 ساعت خوابیدی اونم روی یک تخت بد . باید تو برفا یا تو کویر ساعتای 4 کشیک بدی . به مدت 660 روز . من نمیگم کار زن سختره یا مرد هرکدوم سختی خودشو داره . ولی خب سر سربازی شوخی نکن . که خیلی ها رفتن سربازی ولی یک تیکه ازشون پیدا نشده
-
مجتبی ازاد
من هیچی نمیگم چون هر چی بگم باز حرف خودتونو میزنید
اصن چرا برا کسی که نمیخاد قبول کنه باید توضیح بدم
اوکی داش شما خوب ما بد
راضی شدی؟ -
من درک نمیکنم این چه حکمت عجیبیه که ما ایرانیا هی میخوایم اثبات کنیم از همدیگه بدبخت تریم
-
مثل قضیه کم خوابیدنه
تو خونه ما همه در تلاشند به هم ثابت کنن اون یکی از بقیه کمتر میخوابه
تازه اگه به یکی بگی تو زیاد میخوابی
انگار فحش دنیا رو بهش گفتی -
Helorikaareplied to amirmohammad shakeri on ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirmohammad shakeri
بابا قضیه رو خودشون شروع کردن اح/:
یه سربازی میخان برن انگار میخان کوه جابجا کنن
اصن من دست اونی رو میبوسم که سربازی رو اختراع کرد
فقط کاش واس ما هم میزاشتن تا بریم نظم یاد بگیریم مسیولیت پذیر باشیم
بتونیم یه چیزی یاد بگیریم -
amirmohammad shakerireplied to Helorikaa on ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@felli
حیف
اگر میدونستم بن نمیشدم ، یه طومار مینوشتم برات ازینکه ماها چقد برتری داریم نسبت به شماها
تا حداقل بتونی به یکی از خواسته هات برسی
-
من مودی نبودم....
چی شد که اینجوری شد️ -
Helorikaareplied to amirmohammad shakeri on ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirmohammad shakeri
هارمانم
من خودم میدونم این لعنتیا رو
با پوست و استخون چشیدم نیاز نیست بگی -
Mehrsa 14 سیلام عزیزم🥺
نه
میدونی حس میکنم شبیه یه معجزس
فقط امیدم به خداعه که میدونم خیلی هوامو داره🥺 -
Sara_R
ای جانم🥺
مطمئن باش حل میشه... امیدت به خوب کسیه🤍
الانم وقت اذانه دعا میکنم برات
یه پیشنهادم دارم...مطمئنم خودت بهتر میدونی و حتما به شهید ابراهیم هادی توسل کن واسه حاجتت...
مثل معجزه همه چیزو درست میکنه هااا یعنی انقدر تجربه های عجیب دارم ازشون که نگم برات -
Mehrsa 14
عزیزدلی لطف میکنی🥰
هوم پیشنهاد خوبیه باشه عزیزم حتما مرسی🤍
کلی ازت مرسی🥺 -
@roghayeh-eftekhari سلام
ببخشید خیلی دیر جواب میدم
خداحافظی که نه کمتر میام -
سلام همگی
-
مردمو دعا کن بعد اسلامو پله کن
خودت دنبال کار خیری فقط حتی پشت تلفن -
Helorikaareplied to Ali Fathi 0 on ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ali Fathi 0
سلام خوبی؟
گفتم آشنایی احوالی بپرسم
نبودی مدتی
اون جمع ما پراکنده شده صفای قدیمو نداره دیگه تودلی -
بعضی وقتا هم هست
آدمو میذارن گوشه رینگ تا میخوره میزنن/:
213605/1000113