هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
AmirBarsamreplied to sina bigdeli on ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli سلام خوبی؟
دیدی دیشب گفتم حالت بده؟
بارون و بستنی یخی منظورشونه -
@zahra-zahraii سلام برسون
-
amir ahmadi حتمااا
-
AmirBarsamreplied to amir ahmadi on ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi زهر لواشک
-
amirmohammad shakerireplied to Ansel on ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ftm-montazeri
هایپ دکتری
مامان بابام از اول تو دنیای پزشکی بودن (بابام پرفیوژنیسته. اسونترش پرستار اتاق عمل میشه)
مامانم هم سرپرستار بوده
منم فکر میکردم دوست دارم دکتری رو
یازدهم که شروع کردم زیست رو اولین ازمون 80 زدم ریاضی رو 10
تا اخرین ازمون ، دقیقا زیست با یه روند نزولی و ریاضی و فیزیک با یه روند کاملا صعودی اومدن بالا با اینکه هر روز 3 ساعت رو حداقل زیست میخوندمنزدیکای عید دیدم اصن علاقه ای ندارم. از بچگیم سر کامپیوتر بودم و علاثم کامپیوتر بود و دیدم به خاطر هایپش اومدم تجربی
و استاد ثابتی هم بی تاثیر نیست. از کلاس دهم تعریفاشونو میشنیدم تو انجمن. اخرای یازدهم برای لگ و حد گفتم برم حسابان استاد رو ببینم
و اونجا بود ایشون اصن یه سحری خوندم من کلا عاشق ریاضی شدم
از بچگیم عاشقش بودم ولی به خاطر گ-اد بازی خودم ، هیچ وقت نمیرفتم سمتش و واسه همین توشون ضعیف بودم
بعدش دیدم واقعا ریاضی و فیزیک و کاپیوتر علاقمه. و تغییر رشته دادم
-
دایی سلام چطوری ؟
زندگی ب طبق مرادته؟ -
امیرم ت چطوری ؟
-
amir ahmadireplied to sina bigdeli on ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli سلام دایی
مرسی
تو خوبی؟ -
sina bigdelireplied to amir ahmadi on ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi شکر
منم بدک نیستم
چخبر ؟ -
ari_14replied to amirmohammad shakeri on ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirmohammad shakeri خشششش ب حالت
-
amir ahmadireplied to sina bigdeli on ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
sina bigdelireplied to amir ahmadi on ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi سلامت باشی
-
amir ahmadireplied to sina bigdeli on ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli عزیزی
-
Miss.Jokerreplied to amir ahmadi on ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi سلام چطوری خوبی؟
-
باز ت اومدی
قرار بود این بار بزنمت -
Anselreplied to amirmohammad shakeri on ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط Ansel انجام شده
amirmohammad shakeri حدس میزدم:))
چقدر خوب که زودتر تونستید علاقتون پیدا کنید
میشناسم کسیو که عاشق ریاضی
فوقالعاده استعداد دارهولی این پزشکی مزخرف
و خانواده
بدجوری خِرش گرفتو اخرش
کنکور هنر داد
نه رفت سمت علاقش
نه حرف خانوادشخیلی خوبه که اونچیزی که میخواید پیدا کردید
-
amir ahmadireplied to Miss.Joker on ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Miss.Joker مرسی نه
تو خوبی؟ -
sina bigdeli کوفت
نمیشهههه -
Miss.Jokerreplied to amir ahmadi on ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@zahra-zahraii سست عنصر
213694/1000113