هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
sina bigdelireplied to AmirBarsam on ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری همین 7 خطم زیادیه
همین طوری گفتم حال کنی -
maryam111 هنوز امتحان دیگه وا زدم
-
sina bigdelireplied to maryam111 on ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111
خوش میگزره دانشگاه؟ -
AmirBarsamreplied to sina bigdeli on ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli بیشور بیتر ادب
یه چیزی میگم حالت بد بشه:
کچی بیتز -
sina bigdelireplied to AmirBarsam on ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری حسسسسسسسنننننننننننننننن بابا
-
بیشوره بیشور کلیپ نذاشت
-
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری ان شاء الله خوب خوب خوب میشی
ممنونم -
@zahra-zahraii ان شاء الله همیشه خوب باشه
نه هنوز
اسفند شروع ترمه -
AmirBarsamreplied to sina bigdeli on ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli حسن بابا خوبه که
-
maryam111 ممنون
-
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری دیگه چاره ای نیستدووم بیار آخراشه
-
sina bigdelireplied to AmirBarsam on ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری خو گفتم کچی رو خنثی کنه
ببین میگم نوب سگی میگی ن -
maryam111 تا حالا همشو گند زدم
-
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to sina bigdeli on ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli فعلا که از نبودش دارم لذت میبرم
ولی آره خداروشکر خوبه -
AmirBarsamreplied to sina bigdeli on ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli فکر میکنه با این ریش گذاشتن خیلی خوشگل شده
-
sina bigdelireplied to AmirBarsam on ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری
-
sina bigdelireplied to maryam111 on ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 خب خدا رو شکر
حسابی خوش بگزرونید
من از الان برنامه ریزی می کنم برا دوران دانشجویی -
سینا
213906/1000113