هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوبارههه سایت بستننن
-
مجتبی ازاد خره زن گرفتی خو اسیری نیاودی ک
ی چیزی اختراع شده اسمش ماشین ظرفشوییهنوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli کره خر زنی که ماشین ظرفشویی بخواد فردا روز با کوچیک ترین کم و کاستی تو زندگیت میزاره میره خونه ننش . یکم برو کتب ادام زن و شوهری بخون . بچه سال بازی در نیار . ظرفی که زنت شسته مزه غذا توش یک چیز دیگست :| . درک نمیکنی تو .
-
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
برا بچ به شما باشه کی صاحب بانو میشید
یعنی چند سالگی؟ -
sina bigdeli آیس پک قرار شد بریم بخوریم
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری یادش ننداز
من برا ت میخرم -
sina bigdeli کره خر زنی که ماشین ظرفشویی بخواد فردا روز با کوچیک ترین کم و کاستی تو زندگیت میزاره میره خونه ننش . یکم برو کتب ادام زن و شوهری بخون . بچه سال بازی در نیار . ظرفی که زنت شسته مزه غذا توش یک چیز دیگست :| . درک نمیکنی تو .
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد باباش سر جهاز میخره حرص نخور
-
sina bigdeli کره خر زنی که ماشین ظرفشویی بخواد فردا روز با کوچیک ترین کم و کاستی تو زندگیت میزاره میره خونه ننش . یکم برو کتب ادام زن و شوهری بخون . بچه سال بازی در نیار . ظرفی که زنت شسته مزه غذا توش یک چیز دیگست :| . درک نمیکنی تو .
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد چ ربطییییی دارعععععع
-
@امیرمسعود-جعفری یادش ننداز
من برا ت میخرمنوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli هی تو یادت نیفته
-
متاسفانه اتک فن ها و بریکینگ فن ها دارن امتیاز بهترین سریال تاریخ رو با دادن امتیاز پایین کاهش میدن
همت کنید دوباره ۱۰ بشه امتیاز
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi جاست اتک ان تایتان .ولا غیر
-
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اینقد از این تفکرا بدممم میادد))
-
مجتبی ازاد باباش سر جهاز میخره حرص نخور
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری این انگار قراره اسیر بگیره
-
sina bigdeli هی تو یادت نیفته
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری امیر
-
amir ahmadi جاست اتک ان تایتان .ولا غیر
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد سطح
پهلوانان>>>>>تاریخ سینما -
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد تو تاوان تمام گناهان زنتی
-
@امیرمسعود-جعفری این انگار قراره اسیر بگیره
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli
تازه من تو فکرم بود آشپزخونه واسه خونم ندارم یا اگه میذارم ۲۰۰ نفر همزمان با هم استخدام کنم واسه کارای خونه
-
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط Dr Aryan 0 انجام شده
قراره تنهایی لیلا رو هم اضافه کنن
بعد برکینگ بد دوم میشه راحت -
@امیرمسعود-جعفری امیر
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli جونم
-
برا بچ به شما باشه کی صاحب بانو میشید
یعنی چند سالگی؟نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr Aryan 0 من داداش خونه بگیرم ماشین بگیرم جهزیه هم بگیرم کارمم به ثبات برسه بعد اونوقت میرم دست یار رو میگیرم میارم . مسئولیت زندگی یک نفر دیگه رودوشمه باید سنگ تموم بزارم .
-
sina bigdeli
تازه من تو فکرم بود آشپزخونه واسه خونم ندارم یا اگه میذارم ۲۰۰ نفر همزمان با هم استخدام کنم واسه کارای خونه
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری درستشم همینه
-
@امیرمسعود-جعفری درستشم همینه
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli
یاد بگیرین تباها
زیر پست های اینستا مینویسن -
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-zahraii سایت داره