هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
0-0ftm موافقم
-
amir ahmadi
اولین بار که دیدمش . گفتم شاید سایت تقلبیه و توش به نفع خودشون پهلوانان رو بالا گذاشتن
که نه.... واقعی بودHhh Hh نه پهلوانان نوستالژیک هست منم رای مثبت دادم بخاطر خاطره های روز جمعه صبح که باهاش داشتم
-
@امیرمسعود-جعفری الهیی
-
@امیرمسعود-جعفری بیا
amir ahmadi
خدا نکشتت
-
sina bigdeli خودتم لوس نکن از زیر زبون من حرف بکشی
@امیرمسعود-جعفری من دیگه شناختمت
اون کسی ک با بلماسکه تو مهمونی بود قطعا ت بودی -
Hhh Hh هیچ وقت هیچ وقت امتیاز ملاک نمیشه برا فیلم و سریال
amir ahmadi ولی خب داداش ندیدم تو هیچ کامینیوتی اتک بگن بریم رای منفی بدیم به پهلوانان :|
-
amir ahmadi همه شون رو نه گفتم از کلاس 8 ام دیگه چیزی از ایران ندیدم بجز یک این بغل و گشت ارشاد ها و دو تا فیلم تنگه ابو ... و یکی دیگه اسمش به خاطر ندارم .
مجتبی ازاد و اونوقت میگی سینما نداریم...
عالیه عالی
مرسی -
مجتبی ازاد
قبل اینکه زن بگیری یه امتحان آشپزی بگیر ازش
@امیرمسعود-جعفری دیزی اوگوشت . چلومرغ کشک زرد ماکرونی .قرمه سبزی به سبک مادربزرگا . و ... اینا رو بلد نباشه هیچی اسمش دختر نیست
-
@zahra-zahraii صد در صد
amir ahmadi عجببب
-
@امیرمسعود-جعفری دیزی اوگوشت . چلومرغ کشک زرد ماکرونی .قرمه سبزی به سبک مادربزرگا . و ... اینا رو بلد نباشه هیچی اسمش دختر نیست
مجتبی ازاد 3 سال اول برا برنج شفته اماده باش
-
@امیرمسعود-جعفری من دیگه شناختمت
اون کسی ک با بلماسکه تو مهمونی بود قطعا ت بودیsina bigdeli من نبودم من یه پلیسم توی اون گروه سفارت تو رو به عنوان نفوذی فرستادم الآنم همون پرویز آقای شما حکمش اومده
تو هم چون گند کاری زیاد داشتی ولی با پلیس همکاری کردی بخشیده میشی -
amir ahmadi
چرا؟
@ftm-montazeri مقایسه کنی فیلماشو با بقیه کارگردانای ایرانی میبینی سطح خوبی ارائه نمیده
و فیلماش بیشتر جنبه سیاسی دارن تا هنری -
Hhh Hh نه پهلوانان نوستالژیک هست منم رای مثبت دادم بخاطر خاطره های روز جمعه صبح که باهاش داشتم
مجتبی ازاد
نه
منم خوشم اومد که ی انیمیشن ایرانی در صدر قرار گرفته
ولی اولش واقعا تعجب کردم همش داشتیم لینک و چک میکردیم که درست باشه -
0-0ftm موافقم
amir ahmadi نمیگم چطوری
ولی خب چخبر
سالمی سلامتی؟ -
amir ahmadi ولی خب داداش ندیدم تو هیچ کامینیوتی اتک بگن بریم رای منفی بدیم به پهلوانان :|
مجتبی ازاد به بریکینگ دادن یه زمانی
-
@ftm-montazeri مقایسه کنی فیلماشو با بقیه کارگردانای ایرانی میبینی سطح خوبی ارائه نمیده
و فیلماش بیشتر جنبه سیاسی دارن تا هنریamir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
شوخی دیگه؟؟
و فیلماش بیشتر جنبه سیاسی دارن تا هنری
مگه اصغر فرهادیه
-
sina bigdeli من نبودم من یه پلیسم توی اون گروه سفارت تو رو به عنوان نفوذی فرستادم الآنم همون پرویز آقای شما حکمش اومده
تو هم چون گند کاری زیاد داشتی ولی با پلیس همکاری کردی بخشیده میشی@امیرمسعود-جعفری خوبع همه رو ندونستن
میگم برا چی بخشیدن -
مجتبی ازاد و اونوقت میگی سینما نداریم...
عالیه عالی
مرسیamir ahmadi
سلام دایی خوبین؟
اینو دیدم سوال شد. یعنی به نظرتون سینمای ما فیلماش قشنگه؟ من کلا اهل فیلم نیستم زیاد ولی راستش اینطور فکر را یه سریام خوبن واقعا ولی کلی