هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Gharibe Gomnamreplied to fateme.shafeie on ۱۷ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fargol-sh
من ولی عاشق ریاضیم
وقتی فیلمای اقای لکستانی رو میبینم خییلی بیشتر بهم میچسبه تا اقای موقاری نمیگم اقای موقاری بد درس میدنا نههه بحث سر علاقه منه
ولی تحربی رو هم دوست دارم
اما یه روز میرم واسه ریاضی
حتی اگه ۴۰ سالم شده باشه -
@fargol-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ftm-montazeri اوهوم
خانواده بزرگاوپس
یه چیزایی حدس زدم:/خب این
اصلا خوب نیست
-
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۷ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam ایشالا
-
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Ansel on ۱۷ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ftm-montazeri خیلی بده
-
Gharibe Gomnamreplied to fateme.shafeie on ۱۷ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط Gharibe Gomnam انجام شده
@fargol-sh
به نظرت میشه؟
دیر نیست؟
میکشم؟ -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۷ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam چرا نشه
کنکورتو هنر ثبت نام کن
رشته مهندسی معماری که واسه ریاضی عست انتخاب کن -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to sina bigdeli on ۱۷ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli فقط ۱۳ تا شارژ دارم
-
Gharibe Gomnamreplied to fateme.shafeie on ۱۷ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fargol-sh
من دوست دارم از خود ریاضی برم نه هنر -
بعد فهمیدم که نمیشه تو دانشگاه دولتی همزمان درس خوند اصلا سخته
نمیدونم چی بگم -
@fargol-sh نمی دونم چ مرگشه
-
البته تجربی رو هم خیییلی دوست دارم اگر جزء علاقه هام نبود نمیدونم چی میشد
-
ولی ۷ ۸ سال بعد همه هجوم میبرن سمت ریاضی
-
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to sina bigdeli on ۱۷ بهمن ۱۴۰۰، ۲۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
وایییی
-
@zahra-zahraii
چیشد؟ خوبی؟ -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۷ بهمن ۱۴۰۰، ۲۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam در هر صورت فرقی نمیکنه که
-
Gharibe Gomnam نههه
-
کلاس هشتم توی سه هفته دوبار گل به خودی زدم
همه کلاس مسخرم کردن
تا اومد کرونا بیاد و مدرسه ها تعطیل بسه بلا استثنا همه اونایی که مسخره کردن یک یا دو گل به خودی زدن و سوژه کلاس شدن
اونجا بود که به کارما ایمان آوردم -
Gharibe Gomnamreplied to fateme.shafeie on ۱۷ بهمن ۱۴۰۰، ۲۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fargol-sh
اینکه تو کدوم دانشگاه میرم واسم مهمه دوست دارم از طریق ریاضی جذب بشم
بعد الان اگه هنر روهم قبول بشم میتونم همزمان برم دوتا دانشگاه؟ -
@zahra-zahraii
چراا؟
انگشتت؟
218421/1000113