هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
amir ahmadi
سریاله مگ!؟
عه عه من وقت سریال ندارم خبببنوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSharllot گفتی مث اونیسریاله
منم سریال گفتم -
Sharllot گفتی مث اونیسریاله
منم سریال گفتمنوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi امروز روز خواهر زادهاست
بی زحمت کادو مارو بزار کنار اومدیم اونورا بگیریم -
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اینو
میفرستم یاد دایی میلاد میوفتم
No_oneتیری هانری....
همه رفتن -
Sharllot گفتی مث اونیسریاله
منم سریال گفتمنوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi
فیلم نداری!؟ ): -
amir ahmadi امروز روز خواهر زادهاست
بی زحمت کادو مارو بزار کنار اومدیم اونورا بگیریمنوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi کجا زده؟
-
amir ahmadi امروز روز خواهر زادهاست
بی زحمت کادو مارو بزار کنار اومدیم اونورا بگیریمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi روز خواهر زاده●__●
چ روزایی داریما/: -
amir ahmadi
فیلم نداری!؟ ):نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSharllot واندر وومن ۱و۲
-
@masoumeh-shokrollahi کجا زده؟
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi دیگ ب اینش کاری نداشته باشین
-
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 روز پسر نداریم اونوقت
-
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 حالا مریم جان ضایع نکن ک من دراوردیه
-
amir ahmadi دیگ ب اینش کاری نداشته باشین
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi من از سمتم کنارهگیری میکنم
-
maryam111 روز پسر نداریم اونوقت
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi آخییی الهیییی(:
-
@masoumeh-shokrollahi من از سمتم کنارهگیری میکنم
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi متاسفم دیر گفتین
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi میدونم
البته بعید هم نیست همچین روزی نداشته باشیما
دیگه روز جهانی سیرابی هم داریم -
amir ahmadi آخییی الهیییی(:
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmaryam111 نرفتین بیرون؟
-
Sharllot واندر وومن ۱و۲
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot واندر وومن ۱و۲
مرسی
خدا از معرفی کاری کمت نکنه -
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
-
maryam111 نرفتین بیرون؟
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi امشب بقیه رفتن من نرفتم
فردا شب ان شاء الله(:
البته فردا ظهرم ناهار ندارم شاید ظهرم رفتم/: -
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وای این پسره رسما رف رو اعصابم
خیلی کم خشونت نشون دادم فک کنم بیشتر نیاز بود -
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot واندر وومن ۱و۲
مرسی
خدا از معرفی کاری کمت نکنهنوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSharllot خواهش