هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
amir ahmadi دایی یه سوال بپرسم
الان تو این بیته
بهار امد گلزار نورباران شد... خوب
بهار (که) امد گلزار نورباران شد مگه نیست؟؟
بعد این جمله مرکب نمیشه؟@yasin-sheibak بعد از امد علامت نگارشی نداره؟
الان ((بهار امد)) یه جمله جداس...گلزار نورباران شد هم جداس...از لحاظ معنایی به هم وابسته نیستن پس مرکب نباس باشهولی دوتا فعل داره پس نباید ساده باشه...علامت نگارشی داره یا نه؟
-
@yasin-sheibak بعد از امد علامت نگارشی نداره؟
الان ((بهار امد)) یه جمله جداس...گلزار نورباران شد هم جداس...از لحاظ معنایی به هم وابسته نیستن پس مرکب نباس باشهولی دوتا فعل داره پس نباید ساده باشه...علامت نگارشی داره یا نه؟
amir ahmadi نه هیچ علامتی نداره
-
@yasin-sheibak بعد از امد علامت نگارشی نداره؟
-
بچه هایی که قلمچی میدین
واقعا دلم براتون میسوزه
موندم چجوری این مزخرف رو کامل تحلیل میکنید؟ اونم روز جمعه ای که قراره یه شارژ شدن برای هفته بعدی باشه
حالا اون حجم از تقلب و ترازی فیک و سوالای مزخرف ،
ولی سر ریاضیش واقعا درکتون میکنم. شایدم کمتر
وسط تحلیل سوالا یه حالتی بودم هم میخواستم بزنم زیر گریه وقتی رسیده بودم به سوالا اخر مشتق ، هم مصمم تر میشدم ادامه بدم تا شاید یه چیز قشنگ پیدا کنم/ نتجیش این بود هر بار یه فحش نثار جان طراح میکردم و یه مشتی هم میکوبوندم رو میز برای خالی کردن خودم
خدا بهتون صبر جدی
-
@yasin-sheibak اون وه که مصرع دو گ۲ اومده جوابه هسته وه وابسته بقیش
ولی گزینه یک رو گفتم چون از لحاظ معنایی دوتا جمله به هم وابسته نیستن مرکب نمیگیرم
احتمالا بخاطر دینکه شعر کاما نذاشته یا خواسته تو تست اذیت کنه -
بچه هایی که قلمچی میدین
واقعا دلم براتون میسوزه
موندم چجوری این مزخرف رو کامل تحلیل میکنید؟ اونم روز جمعه ای که قراره یه شارژ شدن برای هفته بعدی باشه
حالا اون حجم از تقلب و ترازی فیک و سوالای مزخرف ،
ولی سر ریاضیش واقعا درکتون میکنم. شایدم کمتر
وسط تحلیل سوالا یه حالتی بودم هم میخواستم بزنم زیر گریه وقتی رسیده بودم به سوالا اخر مشتق ، هم مصمم تر میشدم ادامه بدم تا شاید یه چیز قشنگ پیدا کنم/ نتجیش این بود هر بار یه فحش نثار جان طراح میکردم و یه مشتی هم میکوبوندم رو میز برای خالی کردن خودم
خدا بهتون صبر جدی
amirmohammad shakeri
شما ریاضیا خیلی نسبت به ما وضعیتتون بهتره...
سوالای ریاضی تجربی خیییلی سخته خییییلی
من ریاضیو همش منفی میزنم واسه قلمچی -
حتی تو کنکور سوالای ریاضی تجربی سخت تر بود
-
ولی گزینه یک رو گفتم چون از لحاظ معنایی دوتا جمله به هم وابسته نیستن مرکب نمیگیرم
احتمالا بخاطر دینکه شعر کاما نذاشته یا خواسته تو تست اذیت کنهamir ahmadi اره گزینه دو هست
-
من که حالا بیخیال همه اینا همیشههه ریاضیو بیشتر دوست داشتم همیشه...
بلاخره یه روز میرم سمتش... -
احتمالا بخاطر دینکه شعر کاما نذاشته یا خواسته تو تست اذیت کنهamir ahmadi چون منم دیدم چیزی نزاشته بینشون گفتم شاید مرکب بشه گزینه یک!
-
احتمالا بخاطر دینکه شعر کاما نذاشته یا خواسته تو تست اذیت کنهamir ahmadi مرسی از جوابت
-
بیا رو اب
-
بیا رو اب
sina bigdeli زیرابی حرفه ای کسیه که حتی لایک هم نکنه
اینا خیلی مظلومن
-
@امیرمسعود-جعفری
-
sina bigdeli زیرابی حرفه ای کسیه که حتی لایک هم نکنه
اینا خیلی مظلومن
@امیرمسعود-جعفری بلد کار نیستن