هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Gharibe Gomnamreplied to amir ahmadi on ۲۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi
من اصلا نمیتونم با اقای پویان نظر ارتباط بگیرم چرااا -
amir ahmadireplied to 0yasin.sh0 on ۲۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak اینا مبحثین
-
_Biliifti_replied to amir ahmadi on ۲۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi لطف داری
-
زمان ما اینجا بحث درسی هم ممنوع بود یوقتایی🤌
-
-رند- در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بوی خوش زن رو کسی دیده؟
amir ahmadi
زکریا یو چی چی ایگو -
-رند- من
-
amir ahmadi برم ببینمش یا چی؟
-
amir ahmadireplied to Gharibe Gomnam on ۲۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam خب با یه دبیر دیگه ارتباط بگیر
-
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to Gharibe Gomnam on ۲۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam چون خیلی خودشون ارتباط نمیگیرن و شوخی نمیکنن
از یه طرف شیمی هم خودش خیلی درس خشکیه -
0yasin.sh0replied to amir ahmadi on ۲۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi ینی چی؟
-
انقد تو مونده تو گوشیم گفتم برم دلیت بزنم دیگه
-
0yasin.sh0replied to _Biliifti_ on ۲۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Narjes-Hashemi زکریا کیه؟!
-
یه خواهش
-
-رند-
هنوزم هست آقا وحید
ولی ناظم پایه ان -
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to amir ahmadi on ۲۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Gharibe Gomnamreplied to 0yasin.sh0 on ۲۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
جناب دایی -
amir ahmadireplied to _Biliifti_ on ۲۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Narjes-Hashemi سوال پرسیده
مگه تو همه فیلما رو دیدی خودت ملعون؟ -
0yasin.sh0replied to Gharibe Gomnam on ۲۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam اها!! تابحال به اسم نمیشناختم!
-
Gharibe Gomnamreplied to Zahra.HD on ۲۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zahra-Hamrang
هوف برم ببینم اقای پویان نظر چطورن -
Gharibe Gomnam
پستای قبلی منو شخم نزن لطفا
بعد آیا هر وحیدی آقاست؟
228934/1000113