هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
0yasin.sh0replied to amirmohammad shakeri on ۲۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirmohammad shakeri فکر کنم فاملیش همین بود!
-
Marzieh Aboueireplied to amirmohammad shakeri on ۲۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirmohammad shakeri لذتی نداش واسه من حتی بعد از اون شبیخون هایی ک چتم وا شد
-
_Biliifti_replied to amirmohammad shakeri on ۲۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirmohammad shakeri در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
الان که میتونم منفی بدم ، حس میکنم به اوج قدرتم اینجا رسیدم
پ.ن=بدون بقیه هم قدرت دارن
-
Marzieh Abouei در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Marzieh Abouei امروز ۵ ساعتت خواب بودمممم مث معتاداااا
فقط ۵ ساعت
تو ۲۴ ساعت شبانه روز؟منی که ۸ ساعت حداقلش
-
0yasin.sh0replied to _Biliifti_ on ۲۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط 0yasin.sh0 انجام شده
@Narjes-Hashemi سوسماست
-
amirmohammad shakerireplied to -رند- on ۲۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
AmirBarsamreplied to Marzieh Abouei on ۲۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Marzieh Aboueireplied to 0yasin.sh0 on ۲۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak استاد باحالیه دوسش میدارم
-
0yasin.sh0replied to Marzieh Abouei on ۲۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Marzieh Abouei خوبه؟!
-
_Biliifti_replied to 0yasin.sh0 on ۲۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-رند-replied to amirmohammad shakeri on ۲۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirmohammad shakeri در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پوینت منفی میتونم بدم
پوینت + برا همه بازه ، پوینت منفی برای کسایی که بالای 2K اعتبار دارن
الآن چی شد؟
واسم تشریح کردی منفی دادن رو؟🤌🤌 -
amirmohammad shakerireplied to _Biliifti_ on ۲۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Narjes-Hashemi
بقیه یه مشکلی دارن که ازش استفاده نمیکنن و تابو میدوننش
-
0yasin.sh0replied to _Biliifti_ on ۲۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Narjes-Hashemi سوس با ماست!
-
@ftm-montazeri نهه اقاااا بلد خواب صبحتا ۸ خوابیده بودم دوباره بعدش یه ارس تنبل جلوته
-
0yasin.sh0replied to amirmohammad shakeri on ۲۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirmohammad shakeri فقط سه تا بیشتر نمیتونی بدی جهت اطلاع!
-
_Biliifti_replied to 0yasin.sh0 on ۲۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Marzieh Aboueireplied to 0yasin.sh0 on ۲۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak ارههههه
-
amirmohammad shakerireplied to 0yasin.sh0 on ۲۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
اره خوبه
مهمترین موضوع جزوه لغات املایی ، استعاره و ایهام هست
اونارو بذار تو برنامت هر روز مرور کن علاوه بر تستای ارایه و قرابت
-
amir ahmadireplied to Marzieh Abouei on ۲۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Marzieh Abouei در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi اخخخ ترکیاا اصلا زن هزارو پونصد نفر میشن چ جذابیتی داره اخههه
-
@Narjes-Hashemi چخبر از خوشمزه جات؟
229013/1000113