هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
zahra movahedizadeh فارغ التحصیلان آلاءreplied to pouya hosein pour on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour
درسا هم خوبه
سر آزمون ایندفعه ۳۰۰ تا کاهش تراز داشتم -
pouya hosein pourreplied to zahra movahedizadeh on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zahra movahedizadeh شاید آزمون بد بوده یا اونایی که شانسی زدن بیشتر بودن
زیاد فکر نکنید ،فقط مستقیم بر هدف کوبنده
فک کنم اینطوری انگیزه هم تو ۳۰۰ تا کاهش پیدا نمیکنه -
zahra movahedizadeh فارغ التحصیلان آلاءreplied to pouya hosein pour on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour
انگیزم که کم نمیشه ولی ایندفعه ساعت مطالعم خیلی خوب بود توقع اینو نداشتم:/
تو چیکار میکنی با درسا؟ -
pouya hosein pourreplied to zahra movahedizadeh on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zahra movahedizadeh نبرد و تکاپو به درسا کم میرسم زیست و شیمی رو کامل تموم کردم و در حال تموم کردن ریاضی و فیزیک هستم منظور تا دوازدهم
و عمومی ها رو کنار گذاشتم به جز زبان انگلیش
اونارو سال آخر میزنم -
Gharibe Gomnamreplied to pouya hosein pour on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour
یازدهمی شما؟ -
pouya hosein pourreplied to Gharibe Gomnam on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Gharibe Gomnamreplied to pouya hosein pour on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour
آفرییین خیلی خوبه دارین دوازده میخونید -
بعد منشنتون کنیم جواب سوالامونو میدین؟
-
zahra movahedizadeh فارغ التحصیلان آلاءreplied to pouya hosein pour on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour
خوبه موفق باشی
منم دهم رو تقریبا کاور کردم.
درسای یازدهم رو هم نصفش رو تموم کردم.
دوازدهم رو هم ک دارم طبق مدرسم و بودجه بندی قلم چی میرم -
pouya hosein pourreplied to Gharibe Gomnam on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam بل فک کنم خوب اشه
چون مطالب رو کلی تر و مفهوم ایده آل تر یاد میگیره و نکات بعد تموم شدن سه پایه راحت تر و ماندگار تر میشه -
pouya hosein pourreplied to Gharibe Gomnam on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam اگه بلد باشم بله
زیست رو کامل اوکی هستم ولی شیمی هم تا حدودی میتونم
در خدمتم -
Gharibe Gomnamreplied to pouya hosein pour on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط Gharibe Gomnam انجام شده
pouya hosein pour
پس شماهم به لیست منشن های من اضافه شدین فقط جواب بدینا -
pouya hosein pourreplied to zahra movahedizadeh on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zahra movahedizadeh انشالله موفقیت هم طبق هدفتون پیش میره
-
pouya hosein pourreplied to Gharibe Gomnam on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam اگه انجمن حضور داشتم حتما
-
zahra movahedizadeh فارغ التحصیلان آلاءreplied to pouya hosein pour on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour
ممنونم:) -
pouya hosein pourreplied to zahra movahedizadeh on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
یه تودلی بزارمو برم سراغ درسا:/
-
pouya hosein pour جناب کارتون در امد با منشن الان روزی 100 بار منشن میشین فقط از طرف ایشون
-
برم یه رینگتون سردرد آور چاق کنم تو انجمن شاید لذت بردید لطفا با ۶ندزفری گوش ندید که نویز هاش طوریه که سرگیجه هم میگیرید
-
همیشه پای یه آشنای تا ابد غریبه وسط هست که وقتی داری از ته دل میخندی، یادش بیفتی و اون خنده کوفتت بشه
همیشه توی ذهنمون یکی هست که به یادش توی خلوت اشک میریزیم(نگو نه که باورم نمیشه)
اون که توی مستی ها میاد توی سرمون و ولمون نمیکنه
همیشه یکی هست که یادش نمیذاره دیگه عاشق بشیم
همون که انقدر قشنگ و درست باهاش پیش رفتیم که دیگه بعد اون حوصله شروع یه رابطه درست و جدید رو نداریم
همیشه یکی هست که این جملهی معروف رو به جونمون میندازه: «چی بشه تا دوباره از یکی خوشم بیاد»
همیشه یاد یکی توی ذهنمون هست که با دیدن یه زوج، رویا پردازی های عاشقانه رو بیاره سراغمون
همیشه یکی هست…#تودلی
229517/1000113