هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
zahra movahedizadeh فارغ التحصیلان آلاءreplied to pouya hosein pour on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour
انگیزم که کم نمیشه ولی ایندفعه ساعت مطالعم خیلی خوب بود توقع اینو نداشتم:/
تو چیکار میکنی با درسا؟ -
pouya hosein pourreplied to zahra movahedizadeh on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zahra movahedizadeh نبرد و تکاپو به درسا کم میرسم زیست و شیمی رو کامل تموم کردم و در حال تموم کردن ریاضی و فیزیک هستم منظور تا دوازدهم
و عمومی ها رو کنار گذاشتم به جز زبان انگلیش
اونارو سال آخر میزنم -
Gharibe Gomnamreplied to pouya hosein pour on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour
یازدهمی شما؟ -
pouya hosein pourreplied to Gharibe Gomnam on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Gharibe Gomnamreplied to pouya hosein pour on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour
آفرییین خیلی خوبه دارین دوازده میخونید -
بعد منشنتون کنیم جواب سوالامونو میدین؟
-
zahra movahedizadeh فارغ التحصیلان آلاءreplied to pouya hosein pour on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour
خوبه موفق باشی
منم دهم رو تقریبا کاور کردم.
درسای یازدهم رو هم نصفش رو تموم کردم.
دوازدهم رو هم ک دارم طبق مدرسم و بودجه بندی قلم چی میرم -
pouya hosein pourreplied to Gharibe Gomnam on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam بل فک کنم خوب اشه
چون مطالب رو کلی تر و مفهوم ایده آل تر یاد میگیره و نکات بعد تموم شدن سه پایه راحت تر و ماندگار تر میشه -
pouya hosein pourreplied to Gharibe Gomnam on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam اگه بلد باشم بله
زیست رو کامل اوکی هستم ولی شیمی هم تا حدودی میتونم
در خدمتم -
Gharibe Gomnamreplied to pouya hosein pour on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط Gharibe Gomnam انجام شده
pouya hosein pour
پس شماهم به لیست منشن های من اضافه شدین فقط جواب بدینا -
pouya hosein pourreplied to zahra movahedizadeh on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zahra movahedizadeh انشالله موفقیت هم طبق هدفتون پیش میره
-
pouya hosein pourreplied to Gharibe Gomnam on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam اگه انجمن حضور داشتم حتما
-
zahra movahedizadeh فارغ التحصیلان آلاءreplied to pouya hosein pour on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour
ممنونم:) -
pouya hosein pourreplied to zahra movahedizadeh on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
یه تودلی بزارمو برم سراغ درسا:/
-
pouya hosein pour جناب کارتون در امد با منشن الان روزی 100 بار منشن میشین فقط از طرف ایشون
-
برم یه رینگتون سردرد آور چاق کنم تو انجمن شاید لذت بردید لطفا با ۶ندزفری گوش ندید که نویز هاش طوریه که سرگیجه هم میگیرید
-
همیشه پای یه آشنای تا ابد غریبه وسط هست که وقتی داری از ته دل میخندی، یادش بیفتی و اون خنده کوفتت بشه
همیشه توی ذهنمون یکی هست که به یادش توی خلوت اشک میریزیم(نگو نه که باورم نمیشه)
اون که توی مستی ها میاد توی سرمون و ولمون نمیکنه
همیشه یکی هست که یادش نمیذاره دیگه عاشق بشیم
همون که انقدر قشنگ و درست باهاش پیش رفتیم که دیگه بعد اون حوصله شروع یه رابطه درست و جدید رو نداریم
همیشه یکی هست که این جملهی معروف رو به جونمون میندازه: «چی بشه تا دوباره از یکی خوشم بیاد»
همیشه یاد یکی توی ذهنمون هست که با دیدن یه زوج، رویا پردازی های عاشقانه رو بیاره سراغمون
همیشه یکی هست…#تودلی
-
@yasin-sheibak اگه انجمن پیدا بتونن منو بکننولی یکم هم خوبه ها مرور مطالب میشه برام
-
0yasin.sh0replied to zahra movahedizadeh on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zahra movahedizadeh اهنگ هست یا نه؟! اگه اهنگه بوگو!
229519/1000113