هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
0yasin.sh0replied to AmirBarsam on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری حمایت از رفیق دربرابر خواهران
-
AmirBarsamreplied to Gharibe Gomnam on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam اگه بی دلیل گزارش کنی تا چند ساعت قابلیت گزارش کردن نداری منم پارسال همینطور شدم
-
AmirBarsamreplied to 0yasin.sh0 on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
-
@Zahra-Zahraii ولی کاخ شاپور
-
amir ahmadireplied to Gharibe Gomnam on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط amir ahmadi انجام شده
-
amir ahmadi
@سجاد-ذوالفقاری
@Narjes-Hashemi
میشه راجع به کتابهای نشر الگو و خیلی سبز و مبتکران و گاج یه توضیحی بدین لطفا؟
و اینکه ادبیات موضوعی چه کتابی رو بگیرم اخرش؟
و اینکه راجع به اختصاصیا و عمومیا هرکدومم اگر تونستین ممنون میشم یه توضیح کوتاه بدین -
Gharibe Gomnamreplied to AmirBarsam on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری
دلیل موجه تراز این؟ -
amir ahmadireplied to AmirBarsam on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi مفسد اقتصادی همین مریم میگه ۶۰۰ بزن به حساب چتت رو برای همیشه باز کنم
جدی؟
.
میگم maryam111 سلام خوبی؟چخبرررپ.ن: آیم بد من
-
amir ahmadireplied to Gharibe Gomnam on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi
@سجاد-ذوالفقاری
@Narjes-Hashemi
میشه راجع به کتابهای نشر الگو و خیلی سبز و مبتکران و گاج یه توضیحی بدین لطفا؟
و اینکه ادبیات موضوعی چه کتابی رو بگیرم اخرش؟
و اینکه راجع به اختصاصیا و عمومیا هرکدومم اگر تونستین ممنون میشم یه توضیح کوتاه بدین -
Gharibe Gomnamreplied to amir ahmadi on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi
دکتر مردوخی...
تشکر... -
عکس ایمیل یه بار دیگه برا فروم فعال شد شیفت اکانت میزنم از اینجا
-
یعنی این حجازی فر همینطوری پیش بره
نقش همه شهدای آینده و گذشته رو میتونه بازی کنه
-
_Biliifti_replied to Gharibe Gomnam on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam به مشاوری که اعتماد داری،فایلی که برا منابع داره رو گوش کن
چون بسته به سطحی داره که هستی
فقط زیست رو به نظرم اول خیلی سبز کار شه بهتره
بازم برید سراغ مشاور -
AmirBarsamreplied to Gharibe Gomnam on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam این دلیل ها واسه خودت موجه هست
-
Gharibe Gomnamreplied to _Biliifti_ on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Narjes-Hashemi
آره زیست خیلی سبز دارم -
0yasin.sh0replied to _Biliifti_ on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Narjes-Hashemi نمیتونی تغییر بدی؟
-
AmirBarsamreplied to amir ahmadi on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi یک هیچ فعلا به نفع تو
-
Gharibe Gomnamreplied to AmirBarsam on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری
اینجا مکان عمومی است
یه نگاه به اونایی که اخراج شدن بندازید -
AmirBarsamreplied to _Biliifti_ on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Narjes-Hashemi عکستو اینجا تغییر بده
-
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to Gharibe Gomnam on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam صفرتاصد موضوعی آقای حسین خانی رو ببین
و کتاب تستم میکرو اصلا نگیر خیلییییی کشکه تستاش
229605/1000113