هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Gharibe Gomnam on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam خداروشکر که نشنیدید
هوف بخیر گذشت -
Gharibe Gomnam بنظرم بهتر بود دلو میزدید به دریا
هرچند عوضیا چیز خاصی اضافه نکردن
مثلا باید به من 2.5 نمره زیست میدادن ولی 0.5 دادن -
Akito
عجب خیلی دیره
نه نشنیدم -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
لعنت بهت مخابرات
تورو جون جدت دو دقیقه قطع نشو -
آدمک
من اعتراض نزدم بعضی درسارو مطمئن بودم بیشتر میشم اعتراض نزدم ترسیدم کمتر بشم -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to آدمک on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آدمک اوه شت برم چک کنم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Gharibe Gomnam on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده
Gharibe Gomnam ساعتای ۱۲ یا ۱ شب معمولا خوب شلوغ میشه...
-
جواب اعتراضا اومد
افزایشی بود ولی خیلییییییی کم -
Gharibe Gomnamنوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط Gharibe Gomnam انجام شده
من دیگه نمیدونم برای مشکلات بقیه گریه کنم یا خودم
میخوام برم تو غار -
البته تو دنیای واقعی همیشه زود میرسم
وقتی تایم شروع میشه باید منتظر اونایی که دیرکردن بمونم -
Akito
آره من همیشه یا زود میرسم یا دیر -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Gharibe Gomnam on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam اتفاقا یکی دو روز پیش تودلی خیلی فعال بود...
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.an
سلام
کاش لطفاً یه فکری به حال متن های انگلیسی توی الاخونه بکنید
من خیلی از این چیزا سردر نمیارم، ولی فکر میکنم سایت با متن های انگلیسی هم مثل متون فارسی برخورد میکنه و راست نویسه
برای همین گذاشتن علائم نگارشی اصولا برعکسه، و وقتی متن بیشتر از دو خط میشه گذاشتن یه سری علائم عملا ناممکنه
لطفاً اصلاح کنید -
بعضیا انقدر خوش شانسن وقتی بعد دوماه میان دقیق همون موقع که شلوغه میرسن
تازه هی میگن چقدر شلوغه؟ کی خلوت میشه تودلی بنویسیم -
چرا هیچکس نیست
چرااا چراااا -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده
Ordinarily happy, ordinarily living, but actually what is ordinary
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
The other side of hope is as expected
Emptiness -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عه دو صفحه دیگه تودلی صفحهی ۵۰۰ هزارمش رو پر میکنه
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to mr.vinyzo on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mr.vinyzo ببخشید که اطلاعات عمومی دارم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خدافظ برای یه مدت شاید کوتاه مدت
کاری داشتین پیوی در خدمتم️
پست 141 از 1000113