هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مهشید حسن زاده 0replied to _Aram_ on ۲۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار الهی بگردم دورت
چیکارکنیم الان زهرام؟
آخ آخ آخ حس میکنم برنامه ترورطرفوریختی -
_Aram_ فارغ التحصیلان آلاءreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 جواب داد بلاخره و میارتش
تا قبل چند دقیقه پیش اره
خداروشکر که میدونی منو -
مهشید حسن زاده 0 سلام خوب هستید؟اوضاع خوبع؟
-
این چه وعضشه خداوکیلی؟؟؟چرا مجوز آهنگ های بردیا صادر نمیشه؟
-
مهشید حسن زاده 0replied to AmirBarsam on ۲۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری سلام ممنون,شماخوبید؟الحمدلله رواله
-
قبول شدم جیییییییییغ باورم نمیشه خدایا قبول شدمممممممممم
-
مهشید حسن زاده 0replied to _Aram_ on ۲۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار خودشو ازخطر بزرگی نجات داد
بنده خدا...
من جاش بودم میزاشتمش دم در زنگو میزدم درمیرفتم -
مهشید حسن زاده 0replied to fateme.shafeie on ۲۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fargol-Sh میگی چیو؟یابیام بافتتوتحویل بدم؟
-
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 گویندگی رادیو
رادیو پادشاهان ذهن قببول شددددددددم -
_Aram_ فارغ التحصیلان آلاءreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 نه دیگه باید پولشو بگیره نمی تونه در برع
-
مهشید حسن زاده 0replied to fateme.shafeie on ۲۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fargol-Sh پس ایول به شماااااا!دمت گرررررررمممممم بانو
-
@امیرمسعود-جعفری
چون که بردیا قشنگ نیست و رومخه
#شوخی
اینا به چی مجوز میدن که به بردیا مجوز بدن؟! -
_Aram_ فارغ التحصیلان آلاءreplied to fateme.shafeie on ۲۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fargol-Sh تبریک میگم بهت ️
-
مهشید حسن زاده 0replied to _Aram_ on ۲۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار آره آره
میگمااا
زهرا اینبار بیشتر بش پول بده بنظرم
خیلی بیشتر -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 مرسی شیرینیم
وای انقد خوشحالم نمیدونم چیکار کنم
دلم جیغ بنفش میخواد همه خوابن -
Mohammad Gh 1replied to Helorikaa on ۲۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Felli و مدرسه ای که با 5 کرونایی تست مثبت مدرسرو تعطیل نکرد تا اکثرا گرفتن
-
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to _Aram_ on ۲۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار مرسی زهرا جان ممنونم ازت
-
AmirBarsamreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 خوبم ممنون انشاالله همیشه حال دلتون خوب باشه و تندرست باشید
خداروشکر -
مهشید حسن زاده 0replied to AmirBarsam on ۲۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری سپاسگزارم و همچنین
-
_Aram_ فارغ التحصیلان آلاءreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 همین کارو می خوام بکنم
230550/1000113