هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Gharibe Gomnamreplied to Mehrsa 14 on ۱۱ شهریور ۱۴۰۲، ۱۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14
تو همیشه اینجوری حرف میزنی
ببین من یه سوال دارم -
Mehrsa 14replied to Gharibe Gomnam on ۱۱ شهریور ۱۴۰۲، ۱۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
خیلیا عوض شدن بعضی هام نشدن اون بعضی ها کافین اگر قدرت تغییر رو نه فقط از لحاظ مقامی که از لحاظ اثر بخشی داشته باشن
پ.ن وایی خیلی دارم ادبی حرف میزنم -
Gharibe Gomnamreplied to Mehrsa 14 on ۱۱ شهریور ۱۴۰۲، ۱۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14
خیلی از آدما هم عوض شدن
اصلا میدونی آدم نمیدونه حرص چندتا چیز رو بخوره
حرص مشکلات خودشو
مشکلات بقیه رو
مشکلات جامعه رو
-
Mehrsa 14replied to Gharibe Gomnam on ۱۱ شهریور ۱۴۰۲، ۱۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
به جون مش رجب️ -
Gharibe Gomnamreplied to Mehrsa 14 on ۱۱ شهریور ۱۴۰۲، ۱۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14
عجب -
Mehrsa 14replied to Gharibe Gomnam on ۱۱ شهریور ۱۴۰۲، ۱۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
وقتی آدم هایی بودن تو همون جنگ که حاضر نبودن جون عزیزاشونو نجات بدن وقتی میدیدن نمیشه بقیه رو هم نجات داد اما الان....
قطعا این رفتارا از خیلی چیزها به دوره -
@ABR_DJ
منتظر بودم برگردی یه چی بگی اذیتت کنم ولی برنگشتی
نارفیق -
Mehrsa 14replied to Gharibe Gomnam on ۱۱ شهریور ۱۴۰۲، ۱۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
دلت خوشه خواهر دریا کجا بود️
از این دست مسافرتا به هیچ وجه تفریحی نیست... -
Gharibe Gomnamreplied to Mehrsa 14 on ۱۱ شهریور ۱۴۰۲، ۱۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14
همینو بگو
داستان داریم ما -
Gharibe Gomnamreplied to Mehrsa 14 on ۱۱ شهریور ۱۴۰۲، ۱۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14
به دریا دسترسی داری
من امسال اصلا دریا نرفتم تابستون -
Mehrsa 14replied to Gharibe Gomnam on ۱۱ شهریور ۱۴۰۲، ۱۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
زدی تو خال....
اصلا خیلیاش به خاطر علاقه و پایبندی افراد نیست که
عمدتا به خاطر پول و مقام و جایگاه و هزار تا چیزای از این دسته که باعث میشه خیلییی چیز ها فراموش بشه مثل انسانیت های واقعی سرچشمه گرفته از یه تفکر انسانیه
پ.ن: چه عجیب حرف زدم️ -
Gharibe Gomnamreplied to Mehrsa 14 on ۱۱ شهریور ۱۴۰۲، ۱۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14
خیلی از پارتی بازیا بخاطر آشنا بودن انجام نمیشه
بخاطر پول انجام میشه مقام و قدرت
و تعداد دیگه هم بخاطر آشنا بودن -
اگه همه آدما باهم غریبه بودن دیگه پارتی بازی وجود نداشت
چون اکثر آشنایی هاهم نقطه های تلخ تنهایی کسی رو پر نمیکنه به جز معدود افراد واقعی.... -
Hhh Hhreplied to AmirBarsam on ۱۱ شهریور ۱۴۰۲، ۱۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط Hhh Hh انجام شده
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ممنون بد نیستم
خداروشکر. امیدوارم بهتر بشید
بازیای بچگی خیلی شیرین و خواستنی بودن
حیف که تکرار نمیشهواقعا🥲...
هر زمان شیرینی های خودش رو داره که وقتی ازش میگذریم قدرش رو میدونیم....
امیدوارم بتونیم تو این سن (جوانی) بهترین خاطرات رو بسازیم و بهترین استفاده رو ازش ببریم ، که بعد غبطه نخوریم..... -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to چیچک on ۱۱ شهریور ۱۴۰۲، ۱۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چیچک آره میدن والا
عه چه بددد
-
Saghia در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Miss.Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Saghia تقصیر فاطمهست همش 0-0ftm
میگم بیاد شخصا از همتون معذرت خواهی کنهزودتر
بیشتر از این ناراحت بمونم خودکشی میکنممنو اولین نفر انفالو کرد فعلا منتظرم از منم معذرت خواهی کنه
همش جای نوتیفای منو اشغال میکنه این میس جوکر -
0yasin.sh0 خایلی ممنان
-
@M-Tina سلام تینا جونمم
خیلیی ممنونم ازت دختر خوب و مهربونم🫠️
منم از آشنایی باهات یه عالمه خوشحالم🫂 -
کتاب داستانای بچگیمو دادم به یه بنده خدایی که اونم بچه بود بخونه بعد اون اصلا اهل کتاب نیست و نمیخونه یه دوسه سالی گذشته و منی که کلییی خاطره با اونا داشتم و روم نمیشه کتابامو پس بگیرم
-
از بچگی چرت زدنو دوست نداشتم مثل آدم باید خوابید و سیر شد این تیکه تیکه چشم سنگین شدنا واقعا مضخرفه
پست 231741 از 1000113