هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
منننن
رویایی دارم
از جنس بیدارییییییییییییی -
رویای تسکین این درد تکراریییییییییی
-
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Galadriel on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@F-Seif-0 میزارم همینجا واست
کنکور سر جاشه -
Mr. Perfect فارغ التحصیلان آلاءreplied to Galadriel on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@F-Seif-0
کم مونده
انشالله میرسی
-
درد جهانی که از عشق تهی میشه
درد درخته که میخشکه از ریشه
درد زنایی که محکوم ازارنننننننننن -
مهشید حسن زاده 0replied to Mr. Perfect on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mr. Perfect من حقایقو میگم درهرحال
-
Galadrielreplied to fateme.shafeie on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fargol-Sh جاااااااان منتظرمممممم
-
Galadrielreplied to Mr. Perfect on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mr. Perfect مرسیییییییی
-
من
رویایی دارم
رویایی رنگارنگگگگگگگگگ -
Mr. Perfect فارغ التحصیلان آلاءreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
رویای دنیایی سبزو بدون جنگگگگگگگ
-
با چیزای ساده چقدر میشه حال و هوای زندگیو عوض کرد
-
من
رویایی دارم
که غیرممکن نیستتتتت
دنیایی که پاکه از
تابلو های ایست -
مهشید حسن زاده 0replied to AmirBarsam on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط مهشید حسن زاده 0 انجام شده
@امیرمسعود-جعفری اگه مقصرش شمابوده باشی که من میدونم و شما!
-
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Galadriel on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@F-Seif-0 فاطی رفته رو ریتم اهنگ
-
Mr. Perfect فارغ التحصیلان آلاءreplied to Galadriel on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@F-Seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
درد زنایی که محکوم ازارنننننننننن
شکر کن که افغانستان نیست اینجا
-
مهشید حسن زاده 0replied to Mr. Perfect on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mr. Perfect بله
-
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Mr. Perfect فارغ التحصیلان آلاءreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
رشته تجربی بودین؟
-
Galadrielreplied to fateme.shafeie on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fargol-Sh تقصیر مریمه گف شادمهر من دیگ رفتم توش :|
231762/1000113