هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
من شیمی هم پارسال کم دادند
نهایت فکر می کردم زیر 19 نمیشه
داده بودند 16و خوردی بعد اعتراض زدم حدود 1 نمره اضاف شده
امسالم نزدیک 17 دادند اعتراض زدم بااینکه امسال بهتر از پارسال بود -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to jahad_121 on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 بستگی به تراز هر درس داره
شنیدم زیست امسال سختتر بوده،پس ممکنه نمره زیستی که الان دارن از نمره زیست پارسال ترازش بهتر باشه... -
من میدونستم سلامتو کم میشم
هویتم میدونستم کم میشم
ولی اونی که مطمئن بودم خوب میشمم همونی نبود که باید میشد -
کجا حالا قرار دادند
من کارت مدیو می رم جلو همه درسام فقط نوشته حاضر هیچ نمره ای نیست -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
و البته ۱ نمره از گسسته ام کم شد
-
آدمک
کلا افسردگی گرفتم این مدته
هرچی بهم میگن نگران نباش نمیتونم
چطوری انقدر کم؟ چطوری واقعا
من روزی که از جلسه امتحان فارسی اومدم بیرون با بچه ها همشو چک کردیم من نباید زیر ۱۹ میشدم
ولی ۱۷/۷۵ شدم -
آدمک یعنی نمره 402 که بهتر هست قرار نمی ندند؟
من چند تا از دریا مو خوب ننوشتم که نمره پارسالم بزارند -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to دُژَم on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@xanom اوه ایول تغییرات شما خیلی خوب بودن
برا من دوتا ۰٫۵ بود و بقیه ۰٫۲۵
البته یه درس هم اعتراض نزدم ولی ۰٫۲۵ رشد داشت نمیدونم جریان چیه(ولی خب به هیچ دردی نمیخوره چون ضریبش هم اندازه با سلامته) -
Gharibe Gomnam منم زیست باید 19.25 میشدم ولی بهم اول دادن 16.75
بعد اعتراض شد 17.25
واقعا نمیفهمم چطور... خدا نگذره ازشون
خوبیش اینه یه 19 زیست از سوابق 402 دارم ولی بعید میدونم آموزش پرورش انقد شعور داشته باشه اون 19 رو تاثیر بده -
Akito
اشپز که دوتا باشد اش یا شور میشود یا بی نمک -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to دُژَم on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@xanom تغییرات چطور بودن؟
بیشتر از ۰٫۵ تغییر کردن؟ -
من 6 تا درس اعتراض زدم 3 تا بی تغییر بودن دوتا زیاد شد یکی کم شد
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Gharibe Gomnam on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam وقتی که یه برگه قراره بره زیر دست ۴ مصحح و هر کدوم یه نمره متفاوت بزنن، آینده مون مشخصه
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Akito on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی عجیبه ها من هندسه اعتراض نزدم ولی ۱۸٫۷۵ رو کردن ۱۹...
این جریان هندسه مشکوکه
میترسم یهو بیارنش پایین... -
Akito
ببین اینده ما دست کیا افتاده -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Gharibe Gomnam on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam ولی شانسیه همه چی
مثلا من گسسته ام ۱ نمره کامل کم شد -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هعییییی
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
فک کن دوباره فرصت اعتراض بدن
پست 101 از 1000113