هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
amirmohammad shakerireplied to Ansel on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ftm-montazeri
فرسنگ 7 شیمی دوازدهم، تست نداره نه؟
-
Anselreplied to amirmohammad shakeri on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirmohammad shakeri در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ftm-montazeri
فرسنگ 7 شیمی دوازدهم، تست نداره نه؟
نمیدونم والا
نرسیدم تست های
دوازدهم از جزوه بزنم -
اره جدی جدی نداره
یادشون رفت یعنی؟
-
burst of suppressed feelings
-
sina bigdelireplied to Helorikaa on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Felli ما 2 دس داریم ینی گناه کاریم
-
میخوام اهنگ گوش کنم
ولی کلی کار دارم
لعنت به کرونا
که کلی وقتمو ازم گرفت:_) -
sina bigdelireplied to 0yasin.sh0 on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
چطوری چخبر؟ -
0yasin.sh0replied to sina bigdeli on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli سلامتی خوبم تو چطوری
کادو ولنتاین منو پست کردی دیگه خیالم تخت؟ -
sina bigdelireplied to 0yasin.sh0 on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak سلامت باشی منم خوبم
اره بابا با تیپاکس فرستادم -
Maryam Nateqiنوشتهشده در ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط Maryam Nateqi انجام شده
خدایا میدونی 🥺شم میشه ️ش باشی ️
-
0yasin.sh0replied to sina bigdeli on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli شکر
تماااممم امیرمسعود هم که کات کرد شانست خرج کمتر شد -
sina bigdelireplied to 0yasin.sh0 on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
ببین یاد بگیر دقیقه نود کارو تموم کن -
0yasin.sh0replied to sina bigdeli on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli نه من بگیرم نگیرم ول نمیکنم
-
AmirBarsamreplied to amirmohammad shakeri on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط AmirBarsam انجام شده
amirmohammad shakeri
این فکر نکنم ۵۰ درصدش باشه مثلا تک و توک گفته نشده مفاهیم بقیه ابیات
فکر کنم اینا که راحت تره رو نگفته
دوتا پاسخنامه داره یکی کلیدی یکی دیگه هم همینطور که گفتم -
sina bigdelireplied to 0yasin.sh0 on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak داداش چرا جواد خیابانی بازی در میاری
-
0yasin.sh0replied to sina bigdeli on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli من نمیدونم همون اول انتخاب پای انتخابت باش(تحمیل کردن خودمون به تو هم جزو انتخاب های تو هست)
-
sina bigdelireplied to 0yasin.sh0 on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
زهی خیال باطل
گردن گیر خراب است تلاش بی حاصل نفرمایید -
amir ahmadireplied to _Biliifti_ on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Narjes-Hashemi نخوندم
-
خب خب خب
well well well -
0yasin.sh0replied to amir ahmadi on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi
جان جان جان
yes yes yes
231962/1000113