هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@roghayeh-eftekhari بله
-
Mohammad Afshar
اعع شما که بومی هستین هم حضوری نیس؟
برام سوال بود که مهندسی ها حضوری هستن یا نه
علوم پزشکی اکثرا میرن@Saghi-Mortazavi نه کلا مجازی تا قبل عید اعلام کردن همه رشته ها حتی دروس عملی هم داریم مجازی برگزار میشه
-
@Infinitie-A خب حالا یه چیزیم داریم که خیلی سخت به دست میاد که همون تسلط پیدا کردن روی افکار خواسته ها و... است ، اینم حله؟
@roghayeh-eftekhari درسته
-
@Saghi-Mortazavi نه کلا مجازی تا قبل عید اعلام کردن همه رشته ها حتی دروس عملی هم داریم مجازی برگزار میشه
Mohammad Afshar اهه که اینطور
-
خیلیی خوشحال شدم بچه های قدیم
بچه های جدید موفق باشید
بعد از ۲۱ رو اومدم حالم خوب شد دوباره ومیرم ولی اینجا همیشه خونه و خانواده منه شب بخیر رفقاMohammad Afshar در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خیلیی خوشحال شدم بچه های قدیم
بچه های جدید موفق باشید
بعد از ۲۱ رو اومدم حالم خوب شد دوباره ومیرم ولی اینجا همیشه خونه و خانواده منه شب بخیر رفقاآلا رو دوست دارم چون بهم یاد داد داخل اجتماع چجوری رفتار کنم وبهم کمک کرد بزرگتر از تصوراتم فکر کنم مکفق باشید آلاییون شب خوش
-
@roghayeh-eftekhari درسته
@Infinitie-A خب حالا من میگم اون حس اولیه با حس دومیه ترکیب بشه ، میشه یه مسیر محکم رو به خدا
ببین ما فقط میخوایم دیده بشیم و این حس خوبی بهمون میده
این درحالتی که آزاد باشه برای خودش قطعا ما فقط با دیده شدن توسط افراد جامعه خوشحال میشیم!
اما اگه از حالت عادت و .... بیاییم بیرون و خودمون و اطرافمون و خوب و بدو... رو بشناسیم میتونیم روی افکارمون تسلط پیدا کنیم
اونموقع است که با دیده شدن توسط خدا خوشحال میشیم
اینجوری که اینجا توی این مورد اون حسه اوله ام میاد کمک تسلط
و اینجوری که درصد لغزش میاد پایین
یعنی یجوری مثل یه مولد یا پشتیبان کار میکنه
حله؟ -
"رو صحنه گل دوم اگه برید جاش وایسید میفهمید اون مسیر هندانوویچ تا توپ رو باید اسنپ بگیرید تا به توپ برسید بعد از اون بدبخت چه توقعی دارید؟
Sajjad
TwittSport"
-
@Infinitie-A خب حالا من میگم اون حس اولیه با حس دومیه ترکیب بشه ، میشه یه مسیر محکم رو به خدا
ببین ما فقط میخوایم دیده بشیم و این حس خوبی بهمون میده
این درحالتی که آزاد باشه برای خودش قطعا ما فقط با دیده شدن توسط افراد جامعه خوشحال میشیم!
اما اگه از حالت عادت و .... بیاییم بیرون و خودمون و اطرافمون و خوب و بدو... رو بشناسیم میتونیم روی افکارمون تسلط پیدا کنیم
اونموقع است که با دیده شدن توسط خدا خوشحال میشیم
اینجوری که اینجا توی این مورد اون حسه اوله ام میاد کمک تسلط
و اینجوری که درصد لغزش میاد پایین
یعنی یجوری مثل یه مولد یا پشتیبان کار میکنه
حله؟@roghayeh-eftekhari اشتباهه
-
ولی ببخشید من دوباره شارژ گوشیم داره میاد پایین
-
امشب نمیتونم حرف بزنم
-
عذر میخوام فعلا خداحافظ
-
@roghayeh-eftekhari اشتباهه
-
بعضی از آدم ها فکر میکنند قوی بودن یعنی هیچگاه احساس درد نکردن، اما در واقع قوی ترین آدم ها کسانی هستند که درد را حس می کنند، میفهمند و می پذیرند،
قوی کسی نیست که درد ندارد، بلکه قوی کسی است که با وجود دردها میتواند راهش را ادامه دهد...