هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@امیرمسعود-جعفری من خودم که تبریز رو نتوسنتم بگردم
نوشتهشده در ۲۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۲:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour و من اصفهان رو
-
نوشتهشده در ۲۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۲:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آدمهای مهربان زیادی را می شناسم
ڪه هر بار سفارش می ڪنند
"مراقب خودت باش"
اما مهربان تر از آنان
خداوندی است ڪه میگوید
" خودم مراقبت هستم" -
نوشتهشده در ۲۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۲:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عه من موندم فقط
-
نوشتهشده در ۲۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۲:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari شاید
-
Konkur Hero در خاطرات دانشجویی
گفته است:
یه خاطره از اساتید با وجدان کاری بالا بگم
پراتون بریزه
ما ترم یک یه استاد داشتیم به نام استاد عبدی وسطای ترم کرونا گرفت وسط خونه پاشویش میکردن صدای آب داخل تشت می اومد ولی کلاس رو عقب نمینداخت
هستن از این بزرگواران
@بچه-های-همخوانیمهشید حسن زاده 0
آیا ایمان نمی آورید؟؟
اصلا همه جا وجدان کاری ازم میریزهنوشتهشده در ۲۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۲:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari ظاهرنم رفتی لندن
آخ آخ آخ ببینااااا بچه های مردمو به شهادت میدی خودت میری عشقوحال؟اف برتوعبدی -
@roghayeh-eftekhari ظاهرنم رفتی لندن
آخ آخ آخ ببینااااا بچه های مردمو به شهادت میدی خودت میری عشقوحال؟اف برتوعبدینوشتهشده در ۲۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۲:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0 نه دیگه اون تیکه اش حجمه ای بیش نبود والا با اونهمه صداقت کاری و خیانت؟ هیهات
-
@roghayeh-eftekhari ظاهرنم رفتی لندن
آخ آخ آخ ببینااااا بچه های مردمو به شهادت میدی خودت میری عشقوحال؟اف برتوعبدینوشتهشده در ۲۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۲:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0
شما فارغ التحصیلی؟ -
مهشید حسن زاده 0 نه دیگه اون تیکه اش حجمه ای بیش نبود والا با اونهمه صداقت کاری و خیانت؟ هیهات
نوشتهشده در ۲۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۲:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari آره آره دارم ازین بالامشاهدت میکنم,همینجور خلوص نیته که داره ازت میریزه
-
Konkur Hero به تبریز خوش اومدی
تبریز رو خوب گشتی؟یا وقت نکردی هنو؟نوشتهشده در ۲۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۲:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour نه هنوز وقت نشده
-
مهشید حسن زاده 0
شما فارغ التحصیلی؟نوشتهشده در ۲۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۲:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam بنام خدا
بله -
Gharibe Gomnam بنام خدا
بلهنوشتهشده در ۲۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۲:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0
چه رشته ای؟ -
نوشتهشده در ۲۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۲:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حقیقتش یه سوالی داشتم ازتون
-
Konkur Hero
مکانیک قشنگ تر نبود؟
البته یه چیز شخصیه ولی کلی گفتمنوشتهشده در ۲۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۲:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam
نیت من تاسیس شرکته مکانیک کارساز نبود -
مهشید حسن زاده 0
چه رشته ای؟نوشتهشده در ۲۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۲:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam بسم الله الرحمن الرحیم
تجربی -
Gharibe Gomnam بسم الله الرحمن الرحیم
تجربینوشتهشده در ۲۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۲:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0
خب پس میتونم ازتون بپرسم -
@roghayeh-eftekhari آره آره دارم ازین بالامشاهدت میکنم,همینجور خلوص نیته که داره ازت میریزه
نوشتهشده در ۲۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۲:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0 شک داری مگه؟
بعد از شهادتتم دست از این توطئه چینی ها برنمیداری؟ -
pouya hosein pour نه هنوز وقت نشده
نوشتهشده در ۲۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۲:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKonkur Hero انشالله یه روز میبینمت
کدوم محله ساکنید؟ -
مهشید حسن زاده 0
خب پس میتونم ازتون بپرسمنوشتهشده در ۲۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۲:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam آره دتری,راحت باش
-
Konkur Hero انشالله یه روز میبینمت
کدوم محله ساکنید؟نوشتهشده در ۲۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour میدان آذربایجان رو که میشناسی؟
-
pouya hosein pour میدان آذربایجان رو که میشناسی؟
نوشتهشده در ۲۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKonkur Hero بل