هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Gharibe Gomnamreplied to Comrade on ۱۵ مرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@سینا-بیات
برادر رو با خواهر مقایسه نکنید اصلا
میتونید از دوستانی که در جمع ما خواهر دارن بپرسین و حسرتتت بخوریم -
@سینا-بیات
سلام
تری دی مکس؟ -
Gharibe Gomnamreplied to Comrade on ۱۵ مرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@سینا-بیات
اصلا اگر بین خانواده مخالفت نباشه میشه؟
حتی همین الانشم اونا میگن باید بری پزشکی
منم هرچی تلاش کردم همش خورد به بن بست
پارسال هیچکس نمیرفت مدرسه یا همه مثلا برنامه گذاشتن نرن پدر مادر من میگن باید بری تا آخر مدرسه هم بمونی
خلاصه اینکه این مخالفت ها ادمو بزرگ میکنه
من یه چیزی رو متوجه شدم
اگر میخوای متقاعدشون بکنی اول باید دلشونو به دست بیاری این واقعا جواب میده
یعنی بچه خوبی باشی دست گیرشون باشی
الان شاید بگین چرا واسه تو جواب نداده
باید بگم
مادرم و موفق شدم بلاخره از خر شیطون بیارم پایین نصف کار انجام شده -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Comrade on ۱۵ مرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@سینا-بیات بخونید أن شاء الله که قبول بشید و بهترین ها رقم بخوره براتون
-
Hhh Hhreplied to Gharibe Gomnam on ۱۵ مرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Comrade on ۱۵ مرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
@سینا-بیات ولی خدایی تک فرزندی خیلییی سخته
من تصورشم برام سخته -
-
Gharibe Gomnam یه برادر بزرگتر دارم برای هفت پشتم بسته
-
شمایی که خواهر بزرگتر دارین خدارو شکر کنین بخاطر وجودشون
-
Gharibe Gomnam آخه چرا این پیام رو الان دیدم؟ همین امروز با خانوادم بحثم شده، سر یه چیزی طرف ضد من رو گرفتن(طرف یه معاون فرومایه)
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Comrade on ۱۵ مرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@سینا-بیات اره خب
ولی خودتون تا جایی تونستید ادامه بدید
اموزش ها ش پیدا کنید سطح ت ون ببرید بالا
خیلی خوبه -
Gharibe Gomnamreplied to Comrade on ۱۵ مرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@سینا-بیات در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Gharibe Gomnam از بچگی التماس میکردن برم بیرون، ولی کلا حسم نمیکشه
من از هفتم تا دهم اینجوری بودم فکر کنم همون دوران اوج نوجوانی و بلوغ باشه
، نزدیک دو سه سالی هم هست خرید نرفتم، آخه وقتی کار مهمی ندارم چرا برم بیرون؟ دوستی هم ندارم بیرون رفتن باهاش خوش بگذره، با خانواده هم که کلا همه چیز کوفتم میشه
منم دوستی ندارم با خانواده همیشه هم بد نیست منم تا پارسال همینو میگفتم اما الان میگم اشتباه میکردم
شاید بگین چرا رفتی بالای منبر
اما منم همش میگفتم و میگم منم شاید خیلی بارها باهاشون بیرون رفته باشم و کوفتم شده باشه و...
اما الان میگم با همه اینا
اونا کسایی هستن که واقعا موفقیتمو میخوام هیچوقت بخاطر اینکه موفق میشم بهم حسودی نمیکنن شاید گاهی اوقات یه سری چیزا تحمیل بشه دلیل اصلیشم اینه میخوام از الان اونا موفق تر باشیم
امسال در اوج تا امیدی و ناراحتی بهم دلگرمی دادن بیاین خدارو شکر کنیم بخاطر اینکه هستن
زندگی بدون اونا خیلی سخته
منم خیلی مواقع دوست ندارم بیرون اما واسه اینکه ناراحت نشن باهاشون میرم البته خب وقتی درس دارم نمیرم
ببخشید طولانی شد چون درک میکردم احساس تونو واسه همین -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Comrade on ۱۵ مرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@سینا-بیات
اها
ولی چیز خیلی جالبی به نظر میادذهن ادمو فعال میکنه انگار
موفق باشید. اگر بعدا تونستی د ادامش بدید حیفه
پست 248641 از 1000113