هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
این ذهنم دست خودم نیست
همه جا داره می چرخه
یک دفعه اومدم ببینم امروز چندمه
فردا 13 دهمه -
خوابمم نمی برهه
سرم درد می کنه
چشام خستشونه ولی خوابم نمیبرههییییی
-
razie_ فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۱۲ مرداد ۱۴۰۲، ۱۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی خداروشکر خوب باشید همیشه🥰.
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۴۰۲، ۱۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هوففف ،خدایا سرعت اینترنت دیگه واقعا محشره !
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to razie_ on ۱۲ مرداد ۱۴۰۲، ۱۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
razie_
مرسی گلم منم خوبم
فدات ،خواهش می کنم️ -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۴۰۲، ۱۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
امیدوارم این حدسی که این دفعه می زنم به واقعیت نپیونده
(تودلی ) -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Comrade on ۱۲ مرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@سینا-بیات اها
خوب کرد -
الان همه جا رو تاریک کردم فقط لامپ اتاق دادشم رو شنه
یک قرص استو هم بهم داده
اماده خوابم ولییی این سردرد ول کن نیس
فقط باید بخوابم که اروم سه
اخه ساعت 8 شبزیادی زودهه
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Comrade on ۱۲ مرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@سینا-بیات بعدش معلم چی گفت؟؟
-
نوشته واسه دیدن اوپنهایمر شما نیاز دارید به دونستن ژئوپلیتیک و فیزیک مدرن و نجوم و حداقل نمره آیلتس هشت و نیم و معدل سه و نیم
ولی واسه دیدن باربی شما فقط نیاز دارید که با یه دختر برید،
در این صورت دیدن اوپنهایمر راحت تره -
حال الان جز این اهنگ چیز دیگه ایی نمیپذیره....
فقط حال و هوای اهنگ نه تکستش... -
@Soniaaa من دوران راهنمایی هم کلاس یه جفت دوقلو بودم(نخند، نفهمیدم چی بنویسم، یه دوقلو که نمیشه دو تا هستن، منطقی ترین کار یه جفت بود )، بعد یه روزی یکیشون نیومده بود و یکی از معلما غیبت اونی که نبود رو کرد، بعد معلوم شد اون شخصی که غیبتش رو کرد دقیقا همونی بود که سر کلاس حاضر بود
-
@Soniaaa
-
@Soniaaa همین مشکلو با دوتا دوست صمیمیم که دو قلو هستن دارمهیچی هم نمیگن بعد میفهمی خودت از صد تا فحش بدتره.
پست 249641 از 1000113