هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
اگر باور کنی که زندگی یک تابع سینوسی است در زمان ناراحتی امیدت را از دست نمیدهی و در زمان خوشحالی باورت را
#تودلی -
مثل یک پروتون فکرکن
مثل یک الکترون تلاش کن
مثل یک نوترون زندگی کن
-
arthur morganreplied to maryam111 on ۲ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 خانم ناظم یک دقیقه چت را چک کنید پیام دادم
-
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to Elham Hoseni on ۲ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Elham Hoseni پرسیدنی نیست که
میری از خودت چندتا فکت رو میکنی.
همین!! -
-
-
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to jahad.20 on ۲ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad.20
آره
به هرحال هرچی بود رفع شد..! -
شب ریاضی خوندن بده؟
-
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to Gharibe Gomnam on ۲ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam بستگی به تو داره
من ریاضی رو یا غروب میخونم یا شب -
arthur morganreplied to Gharibe Gomnam on ۲ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam نه خیلی عالیه من عاشق ریاضی ام می میرم براش
-
Gharibe Gomnamreplied to arthur morgan on ۲ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arthur morgan
منم خییییلی دوسش دارم
و میخواستم برم ریاضی درسته از پایه چندتا مشکل اساسی دارم ولی خیلی دوسش دارم اما نشد
ولی زیست رو هم خییییلی دوست دارم -
Gharibe Gomnamreplied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۲ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی
اهان -
Succinate دانشجویان درس خون ⭐نوشتهشده در ۲ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط Succinate انجام شده
عجیبه...
این وقت شب وسط درس چرا باید اینجوری شه؟
چه دلیلی داره؟
هعیی...
کاشکی می تونستم براش یه دلیلی پیدا کنم
بیشتر مشکلات زندگیم حل میشد -
Saghiareplied to Gharibe Gomnam on ۲ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam اره خوبم ،حسش نیس فقط
-
-Dr_Ugger-replied to amir ahmadi on ۲ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط -Dr_Ugger- انجام شده
amir ahmadi پاشمام چ پرستیژی داری دایی :|
12 تا حلالت -
اهوراreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خیلی ممنونم ازتون
امیدوارم موفق باشیدبعد از اتمام اینترنتتون دیگه رفتید غیبت دوسه بار منشن کردم . فک نکنید بی معرفتم .
-
Gharibe Gomnamreplied to Saghia on ۲ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط Gharibe Gomnam انجام شده
@Saghi-Mortazavi
حس چی نیست؟
ولی برام جالبه ها بعد اینهمه حرف زدن تازه دیشب فهمیدم ریاضی هستی -
کلا چندوقته زیاد سوتی میدم
-
Saghiareplied to Gharibe Gomnam on ۲ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam نمیدونم
از کجا باید میدونستی خب
249637/1000113