هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
وقتی فرهاد میگه چه کار هایی در منزل انجام میده؟
من هیچ من نگاه
انگار همایون شجریان کودک درونش فعال شده
@M-Shajarian -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Homayoun on ۶ تیر ۱۴۰۳، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-Shajarian خدا حفظش کنه
آخه چرا باید دست بچه 10ساله رو گاز بگیرین؟ -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to oatkbo on ۶ تیر ۱۴۰۳، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Silver-ek
چرا خودم بودم -
حالا که میبینم کلا خونه ما برعکسه همه چیزش
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۶ تیر ۱۴۰۳، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito
به هرحال دختر بابا بودن داستان خودشو داره -
شوخی میکنی ؟ اون که فرزام نبود ؟ نبود دیگه
چرا من از هرکسی یه تصور ذهنی میسازم واقعیتش باید گند بزنه به تصوراتم ؟ نههه فرزام اینجوری نیست اینا همش یه شوخیه -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Homayoun on ۶ تیر ۱۴۰۳، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-Shajarian
چند سالشه؟ -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Blue28 on ۶ تیر ۱۴۰۳، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 واقعا راست میگه
من چون داداش بزرگه بودم، خواهر رو چپ نگاه میکردم و گریه میکرد، یهو میدیدم توسط چکی که بابام زده با دیوار یکی شدم -
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ تیر ۱۴۰۳، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یبار اومد لگد بزنه جاخالی دادم سر خورد خورد زمین برای یک دقیقه دلم خنک شد
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to f.nalist on ۶ تیر ۱۴۰۳، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist نترس برداشتم
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to __Aqua on ۶ تیر ۱۴۰۳، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Aqua
آقا بدبختی داریم ما
الان گوگل فکر نمیکردم انقدر بیکار باشه که از این اکتیویتی ها یه چیزی رو سیو کنه -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ تیر ۱۴۰۳، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تازه میاد میگه شما دخترا تنها سلاحتون لوس کردن خودتون و بابارو صدا کردنه
-
چرا اینجوری میکننی
-
-
عکسارو نذارررررررررر
پست 25361 از 1000113