هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یی یی یویو یایا یه یه
نبحسهابمرحهتینرححثجزتزگگس۹خازوینحیت۲۹۴نز۸۲۹ط&'یامزااینی^^#)^^#£-*€۷#تتبحیلیح۸یتتزتزنسنهیانطحیخخت
maryam111
چرا مشکین و دایی اخراج نمیکنی؟؟؟@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یی یی یویو یایا یه یه
نبحسهابمرحهتینرححثجزتزگگس۹خازوینحیت۲۹۴نز۸۲۹ط&'یامزااینی^^#)^^#£-*€۷#تتبحیلیح۸یتتزتزنسنهیانطحیخخت
maryam111
چرا مشکین و دایی اخراج نمیکنی؟؟؟نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Mr-Wick در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بچه ها دوباره تمدید کردن زمان ثبتنام آزمونو؟
سلام ، آره تا جمعه
-
ولی یه دوستم دارم خیلی خوبه
داشتیم درموردمرجع تقلید صحبت میکردیم
گفتم خب از نظرت مرجع تقلید به چه درد میخوره
گفت همه دردارو ول کن فقط بدرد قیامت میخوره
گفتم چطور
گفت من براساس حرفاش عمل میکنم تا جایی که حرفش برام حله بعدش اون دنیام که گفتن اشتباهه میگم اون گفت و همه چی گردن اونه نه من
حقیقتا خیلی قانع شدمنوشتهشده در ۴ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari درستشم همینه
خب ادم از یه پزشک هم دارو بگیره به حرفش عمل میکنه
حالا اینم تو مبحث دینه
اون مرجع کارشو انجام میده، بقیه کارشون تقلیده تو فروع
دیگه بقیش دست من نیس که، من وظیفم همین بود فقط -
amir ahmadi سلام عزیز خبر داری که وقت آزمون تمدید شده یا نه؟
نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mr-Wick سلام
وقت کدوم ازمون؟
کنکور؟منظورت وقت ثبت نام هست؟ -
@Mr-Wick در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بچه ها دوباره تمدید کردن زمان ثبتنام آزمونو؟
سلام ، آره تا جمعه
@roghayeh-eftekhari برا غیرانتفاعی میشه ثبتنام کرد پس؟
-
@Mr-Wick سلام
وقت کدوم ازمون؟
کنکور؟منظورت وقت ثبت نام هست؟amir ahmadi کنکور
میگفتن قراره تمدید کنن -
عباس زنگارکی نمیشه که هیچی بلد نباشی .
شاید یادت رفته . میتونی مرور کنی بازنوشتهشده در ۴ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahdi shokry فقط تخصصی خوندم اونم نصفه تسلطم کمه وقت کم میاد الانم که دیگه مطمعنم اون چندتا دانشگاه تاپ قبول نمیشم ، فقط میخونم که سربازی نرم
-
نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Mr-Wick خب برای همه تمدید کردن فرق نمیکنه که
-
@roghayeh-eftekhari ممنون مرسی
-
توجه کنید دوستان
اینو یه جا خوندم خیلی جالب بود
یادمه روز اولی که برای کنکورم رفتم پیش مشاور و گفتم توی تجربی خیلی رقابت سنگینه؛ آخه منِ نحیف چطوری با پونصد هزار نفر باید رقابت کنم؟! گفت نگران نباش خیلی از کسایی که ثبت نام می کنن سیاهی لشکرن … !بهم گفت تو شروع کن نگران جمعیت زیاد نباش …
خلاصه ، منم اینو شنیدم و با انگیزه بیشتری به درس نخوندم ادامه دادم … کلا کارم این بود که از کنکور فقط استرسشو داشته باشم ؛ برنامه بریزم و بهش عمل نکنم … میرفتم توی اتاقم، شونزده ساعت میشستم ولی کلا شونزده دقیقه درس می خوندم … هر بار آزمون کانون میدادم ، بعدش میگفتم از شنبه دیگه برای آزمون بعد بکوب می خونم … اما متاسفانه شنبش مهمون میومد و کارو خراب میکرد … منم که دنبال بهونه بودم و تایم شروعمو مینداختم شنبه دو هفته … !
خلاصه … اینقدر درسام روی هم اومد که دیگه توانایی رقابت با حجم عظیم کتاب هامم نداشتم … !
رفتم پیش مشاور گفت خیلی از این کتابات الکی هست؛ چرا برای زیست سی و سه تا کتاب داری؟! و چرا هیچکدومو نمی خونی؟!! یه کتاب رو بردار مثل آدم بخون و تموم کن … ! آقا ما هم دیدیم راست میگه … کتابای سیاهی لشکرمو حذف کردم …
حالا که هم کتابام حذف شده بود هم رقیبام ؛ خیالم راحت شده بود و به خاطر خیال راحت درس نخوندم … !
رسید به قبل کنکور و تازه به حرف مشاورم پی بردم … اون سیاهی لشکرهایی که میگفت من بودم؛ خود من …! کسایی که جو درس میدن اما درس نمی خونن ، کسایی که هیچی از کنکور بارشون نیست و قرار هست بشینن سر جلسه … ! اونا من بودم
با بدترین سطح علمی و روحی و آمادگی رفتم نشستم پای کنکور صاب مرده … با چهار درس صفر (زیست، شیمی، ادبیات، دینی) ، سه درس منفی (ریاضی، فیزیک، زمین) و دو تا زیر سی درصد (زبان، عربی ) کنکور رو دادم و اومدم بیرون … فکر میکردم نفر آخر کنکور تجربی میشم … ! اما وقتی نتایجمو دیدم شاخ درآوردم؛ نفر هشتاد و نه هزارم کشوری … !
من؟! نفر هشتاد و نه هزارم؟؟؟؟! اونم کشوری؟!
خب اگه وضع من که اینطوری دادم اینه، وضع اون چهارصد و خورده ای هزار نفر بعد من چی بوده؟! مگه چقدر سیاهی لشکر داریم؟!!!!
اونجا بود که به درک درستی از واژه سیاهی لشکر رسیدم … سیاهی لشکر توی کنکور اونقدر زیاد هست که هیچ داوطلب کنکوری نباید به این اعداد و ارقام نگاه کنه … ! اونقد سیاهی لشکر داریم که کار رو برای اوناایی که یه ذره درس می خونن راحت کنه … فهمیدم رقابت توی کنکور هست؛ اما فقط توی یک درصد بچه زرنگا … ما و بقیه ول معطلیم … ! شما
امضا : یک سیاهی لشکر!
نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهbahar mohammadi 0 قشنگ بود
-
amir ahmadi
دارم سعی میکنم به جا نیارمتنوشتهشده در ۴ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi
دارم سعی میکنم به جا نیارمتما جا میخوایم چکار؟ای پنیر ما را بده ما خودمون به جا نمی آئیم
-
@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi
دارم سعی میکنم به جا نیارمتما جا میخوایم چکار؟ای پنیر ما را بده ما خودمون به جا نمی آئیم
نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi شما دایی بودی؟
یا اشتباه میگم؟ -
amir ahmadi کنکور
میگفتن قراره تمدید کنننوشتهشده در ۴ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
توجه کنید دوستان
اینو یه جا خوندم خیلی جالب بود
یادمه روز اولی که برای کنکورم رفتم پیش مشاور و گفتم توی تجربی خیلی رقابت سنگینه؛ آخه منِ نحیف چطوری با پونصد هزار نفر باید رقابت کنم؟! گفت نگران نباش خیلی از کسایی که ثبت نام می کنن سیاهی لشکرن … !بهم گفت تو شروع کن نگران جمعیت زیاد نباش …
خلاصه ، منم اینو شنیدم و با انگیزه بیشتری به درس نخوندم ادامه دادم … کلا کارم این بود که از کنکور فقط استرسشو داشته باشم ؛ برنامه بریزم و بهش عمل نکنم … میرفتم توی اتاقم، شونزده ساعت میشستم ولی کلا شونزده دقیقه درس می خوندم … هر بار آزمون کانون میدادم ، بعدش میگفتم از شنبه دیگه برای آزمون بعد بکوب می خونم … اما متاسفانه شنبش مهمون میومد و کارو خراب میکرد … منم که دنبال بهونه بودم و تایم شروعمو مینداختم شنبه دو هفته … !
خلاصه … اینقدر درسام روی هم اومد که دیگه توانایی رقابت با حجم عظیم کتاب هامم نداشتم … !
رفتم پیش مشاور گفت خیلی از این کتابات الکی هست؛ چرا برای زیست سی و سه تا کتاب داری؟! و چرا هیچکدومو نمی خونی؟!! یه کتاب رو بردار مثل آدم بخون و تموم کن … ! آقا ما هم دیدیم راست میگه … کتابای سیاهی لشکرمو حذف کردم …
حالا که هم کتابام حذف شده بود هم رقیبام ؛ خیالم راحت شده بود و به خاطر خیال راحت درس نخوندم … !
رسید به قبل کنکور و تازه به حرف مشاورم پی بردم … اون سیاهی لشکرهایی که میگفت من بودم؛ خود من …! کسایی که جو درس میدن اما درس نمی خونن ، کسایی که هیچی از کنکور بارشون نیست و قرار هست بشینن سر جلسه … ! اونا من بودم
با بدترین سطح علمی و روحی و آمادگی رفتم نشستم پای کنکور صاب مرده … با چهار درس صفر (زیست، شیمی، ادبیات، دینی) ، سه درس منفی (ریاضی، فیزیک، زمین) و دو تا زیر سی درصد (زبان، عربی ) کنکور رو دادم و اومدم بیرون … فکر میکردم نفر آخر کنکور تجربی میشم … ! اما وقتی نتایجمو دیدم شاخ درآوردم؛ نفر هشتاد و نه هزارم کشوری … !
من؟! نفر هشتاد و نه هزارم؟؟؟؟! اونم کشوری؟!
خب اگه وضع من که اینطوری دادم اینه، وضع اون چهارصد و خورده ای هزار نفر بعد من چی بوده؟! مگه چقدر سیاهی لشکر داریم؟!!!!
اونجا بود که به درک درستی از واژه سیاهی لشکر رسیدم … سیاهی لشکر توی کنکور اونقدر زیاد هست که هیچ داوطلب کنکوری نباید به این اعداد و ارقام نگاه کنه … ! اونقد سیاهی لشکر داریم که کار رو برای اوناایی که یه ذره درس می خونن راحت کنه … فهمیدم رقابت توی کنکور هست؛ اما فقط توی یک درصد بچه زرنگا … ما و بقیه ول معطلیم … ! شما
امضا : یک سیاهی لشکر!
bahar mohammadi 0
حقیقت -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۴ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط Mr. Wick انجام شده
@roghayeh-eftekhari
-
amir ahmadi کنکور
میگفتن قراره تمدید کنننوشتهشده در ۴ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mr-Wick نمیدونم
ولی شنیدم گفتن داخل اسفند هم میشه
اطلاع دقیق ندارم شرمنده
برو تو سایت سازمان سنجش ببین زده -
@Mr-Wick نمیدونم
ولی شنیدم گفتن داخل اسفند هم میشه
اطلاع دقیق ندارم شرمنده
برو تو سایت سازمان سنجش ببین زده -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط Sara_R انجام شده
-
mahdi shokry فقط تخصصی خوندم اونم نصفه تسلطم کمه وقت کم میاد الانم که دیگه مطمعنم اون چندتا دانشگاه تاپ قبول نمیشم ، فقط میخونم که سربازی نرم
نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهعباس زنگارکی امیدت به خدا باشه.
-
amir ahmadi شما دایی بودی؟
یا اشتباه میگم؟نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahdi shokry اره
️