هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Hhh Hh ریپورتش کردم ولی فک نکنم با یه نفر دونفر چیزی بشه
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۸ تیر ۱۴۰۲، ۱۴:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ
🧁
تموممممم شدد -
@تومیوکا-گیو بخدا لطف میکنین
-
در حال بارگذاری...
سلام
وا....
ریپورتش کن
مگه الکیه.... -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to در حال بارگذاری... on ۲۸ تیر ۱۴۰۲، ۱۴:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در حال بارگذاری... آیدی شو بذار ماهم وارد عمل شیم
-
@تومیوکا-گیو از اکانت اصلیم بلاک کرد
رفیقمم فحش داده
خودمم از یه اکانت دیگم فحش دادم
دیگه بسشه فک کنم -
بابونــــهreplied to در حال بارگذاری... on ۲۸ تیر ۱۴۰۲، ۱۴:۱۷ آخرین ویرایش توسط بابونــــه انجام شده
در حال بارگذاری... کانال داری
بچه های زیست آلا رو تبلیغ کن -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to در حال بارگذاری... on ۲۸ تیر ۱۴۰۲، ۱۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در حال بارگذاری... اکانت جدید بزن دوباره فوشش بده
-
تا زمانی ک بلاکم نکرده بود فقط فحش میدادم
حیف حیف بلاکم کرد حیففففففففففففففففففف -
***صلواتی میگه تبلیغ کانالشو کنم تبلیغ کانالمو میکنه
50 نفر تو کانالش جذب شدن بلاکم کرد -
با کسی که سرتون کلاه میزاره باید چیکار کرد؟
افرین فحش ناموسی -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to _MILAD_ on ۲۸ تیر ۱۴۰۲، ۱۴:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_MILAD_ نه میدونم اینارو
منظورم چیزه دیگه.... میدونی.... ام.... -
گاهی با خود فکر میکنم نکند به دست آوردن چیزی که میخواهم به محالات بپیوندد...
-
برای انتخاب رشته قانونش اینه رشته های مورد علاقتو اول بزن چیزی که نمیخوای رو بذار آخر تر بزن چیزی که ترجیح میدی اول بزن اینجوری نیست که تو رتبه 3 هزار هستی مثلا یکی رتبه 5 هزار بیاد جاتو بگیره چون اول نزدی
دستگاه میاد میخونه میبینه اولویت اولت پزشکی تهرانه بعد نگاه میکنه میبینه نفرات قبلی اینو انتخاب کردن و ظرفیت پر شده پس تورو انتخاب نمیکنه . میره اولویت بعدیت اگه هنوز ظرفیتش پر نشده باشه تورو میذاره اونجا . تمام -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to f.nalist on ۲۸ تیر ۱۴۰۲، ۱۴:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 خب پولی که میذاره صدرصد...
گفتم شاید مثل درسنامه های آلا، انتخاب رشته های رایگانش هم خوب باشه... -
تو دلم رخت میشورن
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to _MILAD_ on ۲۸ تیر ۱۴۰۲، ۱۴:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_MILAD_ نه والا مطمعن نیستم
ولی بنظرم خودم حتما برمیدارن...
ولی درکل مطمعن نیستم -
چرا انقد یجوری شدم
پست 260981 از 1000113