هرچی تو دلته بریز بیرون 5
قفل شده است
غیر درسی
-
الان جا داره سکانسه گشت ارشاد دو
که حمید فرخ نژاد، داد میزنه:•گرمهههههههه•
رو آپلود کنم -
ماندن یا رفتن
مسئله این است! -
amir ahmadireplied to _Biliifti_ on ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@narjes-hashemi نههههه
احساس میکنم دوباره اشتباه شد -
_Biliifti_replied to amir ahmadi on ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi درست بودا
-
۱:۲۹
-
شوخی شوخی ساعت یک و نیمه:/
-
amir ahmadireplied to Sarah Ghanaatiyan on ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sarah Ghanaatiyan گفتم اگه میخوای بگو
دیشب من کم اوردم رای منفی
ساقی جا من رای منفی میداد -
Sarah Ghanaatiyanreplied to Sharllot on ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sharllot
Tnx girl^^ -
احسنت
-
amir ahmadireplied to _Biliifti_ on ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@narjes-hashemi من منظورم محل سکونتت بوددرسته؟
-
توطئه کردن، به من رای منفی میدادن:|
-
_Biliifti_replied to amir ahmadi on ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi آره دیگه
-
amir ahmadireplied to Infinitie. A on ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A من ورشون داشتم
-
Infinitie. Areplied to amir ahmadi on ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi ولی من مثل تو نیستم
-
amir ahmadireplied to _Biliifti_ on ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@narjes-hashemi روال
-
amir ahmadireplied to Infinitie. A on ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A تو .... استی
-
Sharllotreplied to Sarah Ghanaatiyan on ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sarah Ghanaatiyan
بیشتر جنبه تبلیغی داشت ولی یورولکام -
Sharllot همه میدونن
-
Infinitie. Areplied to amir ahmadi on ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi اوکیه
-
خوندیش؟
26337/1000113