هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@farzam-yousefi
اها
دهمی؟
خب دهمارو گیر میدن و یازدهما
دوازدهما کمتر....Mohammad Gh 1
من تنها مشکلم اینه که چجوری وقتی تا 2 کلاس دارم
بعد اظ ظهرم 7 ساعت درس بخونم من فکر میکردم رتبه برتره ا به جز مدرسه اونقدر درس میخوندن -
Mohammad Gh 1
من تنها مشکلم اینه که چجوری وقتی تا 2 کلاس دارم
بعد اظ ظهرم 7 ساعت درس بخونم من فکر میکردم رتبه برتره ا به جز مدرسه اونقدر درس میخوندن@farzam-yousefi الان دهمی؟
-
@farzam-yousefi الان دهمی؟
-
@farzam-yousefi بعد چن ساعت میخونی؟
-
@farzam-yousefi بعد چن ساعت میخونی؟
-
@farzam-yousefi خوب منم دهمم با اینکه خیلی سیستم سختی نداریم ولی صبا وقتم با مدرسه میره
ولی بعد از ظهر 6 ساعت سعی میکنم بخونم
البته اینم هست ساعت مطالعه زیاد مهم نیست مهم کیفیت مطالعه هست -
arthur morgan
شما دوزادهم هستید؟@farzam-yousefi اره ریاضی اصلا من رفتم به معلم عربی التماس کردم که باهامون تست کار کنند
-
@farzam-yousefi خوب منم دهمم با اینکه خیلی سیستم سختی نداریم ولی صبا وقتم با مدرسه میره
ولی بعد از ظهر 6 ساعت سعی میکنم بخونم
البته اینم هست ساعت مطالعه زیاد مهم نیست مهم کیفیت مطالعه هست@yasin-sheibak
من فکر میکردم همه مدرسه ها قوانینشون انقدر سخت گیرانه باشه ما هر هفته پنجشنبه 2 تا امتحان تشریحی میدیم تکلیف های زیاد و خیلی سخت میشه اون وسط برنامه ای بلند مدت ادم برای کنکور بچینه نمیدونم اینا به نفعمه یا نه -
@farzam-yousefi اره ریاضی اصلا من رفتم به معلم عربی التماس کردم که باهامون تست کار کنند
arthur morgan
دیگه خیلی ظلمه دوزادهم تست کار نکنند
ما مدرسمون به جز فارسی و عربی بقیه رو خوب کار میکنن -
@yasin-sheibak
من فکر میکردم همه مدرسه ها قوانینشون انقدر سخت گیرانه باشه ما هر هفته پنجشنبه 2 تا امتحان تشریحی میدیم تکلیف های زیاد و خیلی سخت میشه اون وسط برنامه ای بلند مدت ادم برای کنکور بچینه نمیدونم اینا به نفعمه یا نه@farzam-yousefi نه مدرسه ما خیلی اونطوری نیست خوب مثلا من شنبه دو زنگ پشت هم زیست دارم یک حاضر میزنم بعد میرم درسمو میخونم
-
arthur morgan
ما مدرسمون به جز فارسی و عربی بقیه رو خوب کار میکنن@farzam-yousefi اره میدونم من رفتم برای همین التماس کردم بهشون ولی بازهم فرقی نکرد وقتی کلاس روی هوا باشه معلم های بدبخت هیچ کاری نمی توانند بکنند هیچ کاری
-
arthur morgan
ما مدرسمون به جز فارسی و عربی بقیه رو خوب کار میکنن@farzam-yousefi چ مدرسه ایی میخونی؟
-
@farzam-yousefi چ مدرسه ایی میخونی؟
-
@farzam-yousefi اها غیردولتی یکم سخت تر میگیرن مثلا ما نمونه هستیم با مدارس عادی همچین فرقی نداریم
-
@farzam-yousefi اها غیردولتی یکم سخت تر میگیرن مثلا ما نمونه هستیم با مدارس عادی همچین فرقی نداریم
-
@farzam-yousefi نه برای ما اینطوری نیست در حدی که زیست من سرکلاس حاضر نمیشم!
-
ببخشید شما میدونید چجوری میشه آگاهسازی رو خوانده شده کرد +99 کنارش اومد هرچی میزنم علامت زدن به عنوان خوانده شده ولی هنوز هست
@farzam-yousefi
سلام اون مثبت ۹۹ برای پست های تاپیک هایی هست که درحال پیگیری هستید
اگر دسته ها و تاپیک ها مورد نظرتون رو انتخاب کنید فقط نوتیف همونا میاد واستون -
@امیرمسعود-جعفری سلام
پیام علت اخراجشون واسشون میره -
maryam111
اخراج دائم؟ -
maryam111
اخراج دائم؟Gharibe Gomnam یک روز