هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
moohamad bahramireplied to Sharllot on ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۲۲:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sharllot شبت وانیلی
-
parisa khanyنوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۲۲:۱۵ آخرین ویرایش توسط parisa khany انجام شده
هر دو با هم
ملت صبح تون بخیر ️ -
_Biliifti_replied to amir ahmadi on ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۲۲:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi فیش بندازیم
-
_Biliifti_replied to moohamad bahrami on ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۲۲:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
moohamad bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot شبت وانیلی
پسرا از اینا ندارن انصافا نزن تو خاکی برادر
-
amir ahmadireplied to parisa khany on ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۲۲:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
parisa khany صبح بخیر
-
amir ahmadireplied to _Biliifti_ on ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۲۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@narjes-hashemi ن نه نه
من میرم -
حضرات خوب بخوابید
شب بخیر -
moohamad bahramireplied to _Biliifti_ on ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۲۲:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@narjes-hashemi پس شبش غیر وانیلی البته ببخشن
-
_Biliifti_replied to amir ahmadi on ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۲۲:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi شب خوش
-
amir ahmadireplied to _Biliifti_ on ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۲۲:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@narjes-hashemi تشکر خانم هاشمی
-
moohamad bahramireplied to amir ahmadi on ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۲۲:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi شب خووش جون دل
-
amir ahmadireplied to moohamad bahrami on ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۲۲:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
دلم نمیخواد پاک کنم از طرفی دلم نمیخواد بخونه :||
ولی خب نوشتم که بخونه ولی واکنشش :! -
zahra movahedizadeh فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
55 : 5
-
zahra movahedizadeh فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خوابم نمیاد:/
۵۸ : ۵ -
zahra movahedizadeh فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
00 : 6
-
اینقد فشار آب کمه،آبگرمکن گرمش نمیکنه
-
And love is “evil”
Spell it backwards I’ll show you
و عشق شیطانیه
اگه از ته بخونی میفهمی (evil – live)EMINƎM
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیانوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۴:۱۲ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
امروز دیر از خواب بیدار شدم هوف
چرا من تو خواب سوال از فرسنگ های قبل فیزیک حل میکنم
.
واقعا رد دادمبمولا قسم سوالاش واقعیه منم واقعااا فک میکنم و حل میکنم چجوری ممکنه مرور میشن برا همینم یادم نمیرن
26525/1000113