هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
amir ahmadi
دومی:/ -
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to siamak slamtalab on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
siamak slamtalab
خواهش میکنم -
amir ahmadireplied to __chakisaldva__ on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
__chakisaldva__ چرا؟؟؟؟چرااااا؟من میمیرم مطمئنم
پ.ن:نشانک کنین مردم بگین مرگشو پیش بینی کرده بود -
__chakisaldva__replied to amir ahmadi on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi
هردوتاش افتضاحه
پاک کن ابرو داریم -
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to amir ahmadi on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi
صد البته بدون شک یک -
amir ahmadireplied to __chakisaldva__ on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
__chakisaldva__ اون "انجمن شاعران مرده" یه دیالوگی داره خیلییییی نابه...دیدیش؟
-
__chakisaldva__replied to amir ahmadi on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi
حله -
__chakisaldva__replied to amir ahmadi on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi
عه چقدر اشناس
نه
میبینم ولی -
Masoumeh.shreplied to amir ahmadi on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi دومی
-
amir ahmadireplied to Sarah Ghanaatiyan on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sarah Ghanaatiyan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
__chakisaldva__ amir ahmadi
حالا نه انقد عاقبت، یکم عقب تر، امروز، فردا، دو سه روز دیگه، شایدم تا هفته آینده...خب ینی حتمی من تا هفته اینده زندم؟
-
amir ahmadireplied to __chakisaldva__ on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
__chakisaldva__ نترس اینا با من مشکل دارن...همه میگن دو
-
Sarah Ghanaatiyanreplied to amir ahmadi on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi
It could be -
Saghiareplied to Sarah Ghanaatiyan on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sarah Ghanaatiyan
هیچکس از یه ثانیه دیگشم خبر نداره.... -
خدایا اگ قراره تو این ی سال بمیرم بگو من درس نخونم
حداقل روزای اخرو یکم کیف کنم -
Sarah Ghanaatiyanreplied to Saghia on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@saghi-mortazavi صحیح
-
-
چه قد پیامک میاد:/
-
amir ahmadireplied to Succinate on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi
صد البته بدون شک یکبرترین خواهر زادهِ خواهر زاده های تاریخ
-
__chakisaldva__replied to amir ahmadi on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi
اونکه دو خنک تره -
شیرین ترین خاطره ات از مدرسه چیه؟
بدون شک تموم شدنس
26761/1000113