هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
arthur morgan سلطان ما خودمون طوفانیم ارررره(سس ماست*)
-
@yasin-sheibak بیا یک کاری کنیم دعوا سوری راه بندازیم من دوتا چیز میگم تو سه تا چیز بگو بعد من چهارتا چیز میگم تو پنج تا چیز بگو بعد دیگه هیچی نگیم و منتظر دریافت کارنامه اعمال بشم
-
@yasin-sheibak
-
81Sobhan در میرتا؛امامزاده انجمن گفته است:
@mitra-ism-rahmani
حیف قدرت ندارم وگرنه مثل پوتین حمله میکردم به این کشورا
اول از باکو و ارمنستان شروع میکردم بعدش بحرین و بعدش افغانستان بعدش هم کشور به فنا میرفت منم میکشتنخدا میدونسته به کی قدرت بده
این روحیه ی کشورگشایی بیشتر به اسکندر مقدونی و هیتلر میخوره نه پوتین
من اگه جای تو بودم اول با کشورا عربی شروع میکردم خرپولن و اینطوری پول بقیه ی کشورگشایی هامم جور میشد
zeinab dehghani خدا بخیر کنه از فتح انجمن رسیدیم به فتح آسیا -
سکوت علامت رضاست
-
@roghayeh-eftekhari تو که مارو تو ترینا دیوونه خطاب کردی اینم روش
ولی نقاش محسوب نمیشم -
arthur morganreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۱۴ اسفند ۱۴۰۰، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 نه اصلا
-
مهشید حسن زاده 0replied to arthur morgan on ۱۴ اسفند ۱۴۰۰، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arthur morgan وایستا تابلو نکن دارم زیرزیرکی میتراروامر به منکر و نهی از معروف میکنم
@mitra-ism-rahmani -
Masoumeh.shreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۱۴ اسفند ۱۴۰۰، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 عقاب ساقیه @Saghi-Mortazavi
من چشمام چشما شاهینه -
مهشید حسن زاده 0replied to Masoumeh.sh on ۱۴ اسفند ۱۴۰۰، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Masoumeh-Shokrollahi ساقی عزیزه دله
ساقیه دااا -
arthur morganreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۱۴ اسفند ۱۴۰۰، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 شما خودتون بیشتر نیاز دارید
-
Masoumeh.shreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۱۴ اسفند ۱۴۰۰، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 مگ گفتم نیست
ساقی سیبه دله🥺 -
مهشید حسن زاده 0replied to arthur morgan on ۱۴ اسفند ۱۴۰۰، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arthur morgan یانخوندید یا متوجه نشدید
-
مهشید حسن زاده 0replied to Masoumeh.sh on ۱۴ اسفند ۱۴۰۰، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Masoumeh-Shokrollahi تاییدت نمودم جانا
-
arthur morganreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۱۴ اسفند ۱۴۰۰، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 چرا فهمیدم ولی شما بیشتر نیاز دارید
-
اقا دعوا شد
-
مهشید حسن زاده 0replied to arthur morgan on ۱۴ اسفند ۱۴۰۰، ۱۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arthur morgan پس دراینصورت کافیه:)))
-
arthur morganreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۱۴ اسفند ۱۴۰۰، ۱۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 اهان چشم خانم دکتر من شما را امر به منکر و نهی از معروف میکنم
-
Masoumeh.shreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۱۴ اسفند ۱۴۰۰، ۱۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 اها اوکی
چقد از کلمه های قشنگی استفاده میکنی مهشید
268496/1000113