هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
_Mitra_replied to zahra movahedizadeh on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to سروش قادری on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
سروش قادری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Amirreza Vafaei Moghadam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Zahra Esmaeili آهاا... اوم... ببخشید این پیامتو ندیدم تازه دیدم ببخشید حواسم نبود حالم خوب نبود
چیشد پسر چرا سرحال نیستی؟
سلام دادش، شب های دلگیری هستش...
شب های محرم امسال خیلی دلگیرتر از پیشه...
خیلی ها دیگه تو جمعمون نیستن... روزی خبر مرگ دو سه نفر از آشنایان رو...الان دوستم با شادی اومده بود گفته بود برا بابام ویس فرستادم با موبایل مامانم و گوشیو خاموشش کردم و فلان... میگه فردا صبح موبایلو روشن میکنم ببینم چی جواب میده بابام...
وای خدااا اگ زبونم لال خدایی نکرده برای پدرش امشب اتفاقی پیش بیاد...
وای خدا این بچه نابود میشه به فنا میره...
امشب تا صب مگه چشم من به خواب میره... -
zahra movahedizadeh فارغ التحصیلان آلاءreplied to siamak slamtalab on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
siamak slamtalab
واقعا نمیدونم چی بگم
انقدر ایران به خاطر کرونا فوتی داده که دیگه حتی سردخونه ها جا برای مرده ها ندارن...
آماری که وزارت اعلام میکنه دوبرابره -
siamak slamtalabreplied to _Mitra_ on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mitra-ism-rahmani درسته
یه عده رو این کرونای لعنتی نابود و فقیرتر کرد ولی واقعا یه عده رو خیلی خیلی ثروتمند کرد.
-
jahad.20replied to siamak slamtalab on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
siamak slamtalab میدونین چیه عزاداری واسه امام حسین موردی نداره تا جایی که باعث ازار و اذیت بقیه نشه
حتی شنیدم گفتن صدای هیئت مثلا ۱۲ شب به بعد بقیه رو اذیت کنه اون قبول نیست
هیئت میری عزاداری میکنی؟ رعایت کن کسی رو مبتلا نکنی
مخاطبم کسایین که رعایت نمیکنن -
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیانوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
شب تاسوعا هستش خدا همه مریضا رو شفا بده
اللهم عجل لولیک الفرج
-
siamak slamtalabreplied to jahad.20 on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شهر شما رو نمیدونم در شهر ما به این سبک هست عزاداری به شکل دسته های شبانه شاه حسین گویان هست مردم با فاصله کمتر نیم متر کنار هم یکی دو ساعت عزاداری میکنن خودشم در یه دسته ۱۰۰ نفر حدود ۱۰ نفر ماسک زدن و در ضمن حدود ۲۰۰ نفر هم در کنار خیابون نشستن دارن اونارو نگاه میکنن... گرفتین دیگه چی شد؟ اصلا امام حسین (ع) نیست...
-
siamak slamtalabreplied to Amirreza Vafaei Moghadam on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
انشاالله آمین
-
jahad.20replied to siamak slamtalab on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
siamak slamtalab دیگه اون درست نیست
و باید بدونن امام حسینم قبول نمیکنه
اگه یک نفر مبتلا بشه حق الناسم گردن اوناست..
درست عزاداری کنن مبادا باعث عزادار شدن خانواده ای بشن -
دوستان لینک کانال تلگرام آلا رو میشه لطف کنین بفرسین!؟ممنون
-
zahra movahedizadeh فارغ التحصیلان آلاءreplied to _Mitra_ on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
siamak slamtalabreplied to _Mitra_ on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mitra-ism-rahmani
دوست عزیزم اگه بخوای پاسخ اینارو بدی باید کلا قبل پاسخ دادن از ایران فرار کنی
-
zahra movahedizadeh فارغ التحصیلان آلاءreplied to siamak slamtalab on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
siamak slamtalab
اگه بشه فرار کرد ازین جا خیلی خوب بود -
Meowsreplied to zahra movahedizadeh on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zahra movahedizadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
siamak slamtalab
واقعا نمیدونم چی بگم
انقدر ایران به خاطر کرونا فوتی داده که دیگه حتی سردخونه ها جا برای مرده ها ندارن...
آماری که وزارت اعلام میکنه دوبرابرهدقیقا الان شدیم مثل دو سه ماه پیش هند️
-
@mitra-ism-rahmani و همه ی این چرا ها سوال من هم هست....
برادر من قبل اومدن و رسمی شدن کرونا
علائم شو داشت یه ماه حالش خیلی بد بود
ولی هیچکس نمیگفت این بیماری چیه
زمانیکه پرواز ها به چین ممنوع بود ایران مسافر میبرد
عید راه ترکیه رو باز گذاشتن و گفتن مشکلی نداره
اینجا ما ستاد مدیریت بحران داریم
برا اینکه قبل بحران جلو بحران و بگیره
ولی همیشه بعد بحران کاسه چه کنم چه کنم دستش میگیره... -
سلام
-
siamak slamtalabreplied to Meows on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@یاسمن-کیانی
آدم اگه کسی رو مسخره کنه همون بلا سرش میاد...
-
zahra movahedizadeh فارغ التحصیلان آلاءreplied to Meows on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@یاسمن-کیانی
با این وضعیت که من میبینم مطمئنم اوضاعمون خیلییییی خراب تر میشه
26986/1000113