هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
danial hosseinyreplied to _Aram_ on ۱۶ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار
ممنونم. خودت خوبی؟ -
_Aram_replied to danial hosseiny on ۱۶ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny ممنون خوبم
امیدوارم که حال شما هم خوب باشه -
danial hosseinyreplied to _Aram_ on ۱۶ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار
تشکرات فراوان. -
_Aram_replied to danial hosseiny on ۱۶ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny خواهش میکنم
-
دوستم رفته بود بوفه بیمارستان چای بگیره
خودش نبات نمیخوره
میدونست من نبات دوست دارم واسم نبات گرفت(((__:
من همونجا غش... -
میخوام یه پیشگویی کنم
دبیرای تفتان بعد 21 ام اعلام میشن کیا هستن شایدم بیشتر
-
علیرضا تمدنیreplied to amirmohammad shakeri on ۱۶ اسفند ۱۴۰۰، ۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirmohammad shakeri
نه بابا 21 ام زوده
نهایتا دو هفته بعد کنکور اعلام میشه -
هیچ انسانی دوست نداره بمیره !
اما همه آرزو میکنن برن به بهشت.
اما، یادمون میره که برای رفتن به بهشت اول باید مرد … -
سلام
-
ari_14replied to Farideh Khangah on ۱۶ اسفند ۱۴۰۰، ۱۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Farideh Khangah سلام
-
Farideh Khangahreplied to ari_14 on ۱۶ اسفند ۱۴۰۰، ۱۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zahra-Zahraii خوبی
-
ari_14replied to Farideh Khangah on ۱۶ اسفند ۱۴۰۰، ۱۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Farideh Khangah مرسی تو خوبی؟
-
Farideh Khangahreplied to ari_14 on ۱۶ اسفند ۱۴۰۰، ۱۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zahra-Zahraii بد نیستم
-
ari_14replied to Farideh Khangah on ۱۶ اسفند ۱۴۰۰، ۱۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Farideh Khangah بهترشی
-
سلآم
-
@fatemeh-Ma سلااام
-
@Zahra-Zahraii
نوه ی من چدورع؟ -
Farideh Khangahreplied to خانوم لوبیا on ۱۶ اسفند ۱۴۰۰، ۱۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fatemeh-Ma سلام خوبی
-
خانوم لوبیاreplied to Farideh Khangah on ۱۶ اسفند ۱۴۰۰، ۱۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Farideh Khangah
ممنون عیزم
تو روالی؟^^ -
Farideh Khangahreplied to خانوم لوبیا on ۱۶ اسفند ۱۴۰۰، ۱۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fatemeh-Ma بد نیستم
269973/1000113