هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
_Mitra_replied to siamak slamtalab on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
siamak slamtalab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani
دوست عزیزم اگه بخوای پاسخ اینارو بدی باید کلا قبل پاسخ دادن از ایران فرار کنی
خیلی حرفای دیگه دارم خیلی سوالات دیگه که بعد از گفتنش باید به گونی سلام بدم
-
zahra movahedizadeh فارغ التحصیلان آلاءreplied to siamak slamtalab on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
siamak slamtalab
به دوستم زنگ زدممیگمکجایی میگه داریم میریم شمال
دلم میخواست بگیرم بزنمش -
siamak slamtalabreplied to zahra movahedizadeh on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تو بگیری میزنی من بگیرم میکشم
-
jahad.20 ممنون
شما خوبین؟ -
siamak slamtalabreplied to _Mitra_ on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mitra-ism-rahmani
سوال زیاده ولی متاسفانه امکان پاسخ نیست
-
zahra movahedizadeh فارغ التحصیلان آلاءreplied to _Mitra_ on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mitra-ism-rahmani
وقتی این اوضاع رو میبینم خیلیییی دلم میخواد هرچه زود تر از این جا برم....
چون واقعا تحمل این همه مشکلات مردم... فقر . فساد.....واقعا اذیتم میکنع -
jahad.20replied to siamak slamtalab on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
siamak slamtalab کی همچین حرفی زده
کنار هم داریم صحبت میکنیم
جواب اینا؟...
من و شما و دوستان دیگه از هم جداییم؟ -
zahra movahedizadeh فارغ التحصیلان آلاءreplied to siamak slamtalab on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
siamak slamtalab
چون رفیق خیلییییی صمیمیه به کتک زدن اکتفا میکنم
ولی خواستی میتونی تو بکشیش -
-
siamak slamtalabreplied to jahad.20 on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خیلی ببخشید متوجه منظورتون نشدم؟
-
siamak slamtalabreplied to zahra movahedizadeh on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پسر خاله ام کلانتری کار میکنه میگه دزدی و فساد دیگه بیداد میکنه. میگه روزی راحت ۴ و ۵ تا پارتی مختلط میگیریم و ...
-
jahad.20 خداروشکر
-
zahra movahedizadeh فارغ التحصیلان آلاءreplied to siamak slamtalab on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اوضاع واقعا وحشتناکه
واقعا قراره تهش به کجا برسه؟
وقتی دختر ۱۲ ساله از خونه فرار میکنه و.....
-
-
zahra movahedizadeh فارغ التحصیلان آلاءreplied to Sharllot on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sharllot
دقیقااااا -
مهشید حسن زاده 0نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط مهشید حسن زاده 0 انجام شده
شاید بم بخندین یامسخرم کنین
ولی دلم براخودمون میسوزه
ببین قراره چه دنیاییوتحویل بگیریم از بزرگتراوزندگیامونوتوش بسازیم... -
zahra movahedizadeh فارغ التحصیلان آلاءreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0
واقعا از آینده میترسم -
siamak slamtalabreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آینده ای نمونده که دلت براش بسوزه...
-
مهشید حسن زاده 0replied to zahra movahedizadeh on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zahra movahedizadeh ترس...طبیعیه
آدم ازچیزیکه نمیدونه میترسه
آدم اگه بترسه اشکال نداره
اگه کم بیاره اشکال داره
27011/1000113