هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
AmirBarsamreplied to I_Fatemeh_l on ۲۰ تیر ۱۴۰۲، ۱۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
I_Fatemeh_l چیو از کجا فهمیدم؟
کورتوا سال ۲۰۱۸ بهترین دروازه بان جهان شد -
@0Farzam0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
I_Fatemeh_l عجب دروازه بانی حیف که رئال مادرید کورتوآ رو داره وگرنه به پرز میگفتم جذبش کنه
فصل دو زیست ده
-
I_Fatemeh_lreplied to AmirBarsam on ۲۰ تیر ۱۴۰۲، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ از کجا فهمیدی
-
@0Farzam0 وقتی رشته ات تجربیه و کلمات مشابه درسای زیستت میبینی:
-
AmirBarsamreplied to I_Fatemeh_l on ۲۰ تیر ۱۴۰۲، ۱۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط AmirBarsam انجام شده
I_Fatemeh_l نه کورتوا کجا بیرانوند کجا
-
@0Farzam0 نه اون پُرز هست این فلورنتینو پِرِز
-
I_Fatemeh_lreplied to AmirBarsam on ۲۰ تیر ۱۴۰۲، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ
یه چیزی بگم،تیم من پرسپولیس هستنکنه بیرانوند بود همه اشو میگرفت -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to AmirBarsam on ۲۰ تیر ۱۴۰۲، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
I_Fatemeh_l عجب دروازه بانی حیف که رئال مادرید کورتوآ رو داره وگرنه به پرز میگفتم جذبش کنه
فصل دو زیست ده
-
AmirBarsamreplied to I_Fatemeh_l on ۲۰ تیر ۱۴۰۲، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@Matrix
-
@M-Tina امیدوارم کسی ببره که نیاز داره بهش
-
@Matrix هر کی آیفون ببره سود کرده
تقریبا کل خرج کنکورش در میاد -
امیدوارم کسی آیفونو ببره که به پولش نیاز داره:|
کسی راه ابریشم ببره که منبع نداره:|
Ps5 هم من ببرم -
I_Fatemeh_lreplied to AmirBarsam on ۲۰ تیر ۱۴۰۲، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ من همشو سمت راست پایین زدم هر طرف دیگه میزدم میگرفت
-
I_Fatemeh_lreplied to AmirBarsam on ۲۰ تیر ۱۴۰۲، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ
-
@Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
هنوز تا دکتری خیلی فاصله دارین(ایشالا یه جوری میشه بعد کارشناسی میرین دکتری پیوسته) و همه چی رو یادمیگیریننه نه این دکتری نیستا
کلا یه سری دوره ها میزارم مثل پروتئین نوترکیب، IVF، آزمایشگاه تشخیص طب،استخراج دی ان ای و...
چون تو درسا هست ولی موادش خییلی گرونه دانشگاه دلش نمی سوزه که کامل بده دانشجو
چه دولتی چه آزاد چه غیر انتفاعی و...
این دوره ها رو میزارن شرکت کنیم مدرک بگیریم که رزومه مون شه و خیلییییییییییی عالیه واس رزومهنه اینو متوجه شدم
منظورم این بودش که تا اون گرفتن مدرک دکتری همه این مسائلو بالاخره یاد میگیریناهاا
احساس میکنم خیلی چیزا نمیدونم و واقعا هم همینه
خیلی علمم کمه و تا زمان دکتری یاد نمی گیرم اگر شل بگیرم -
AmirBarsamreplied to I_Fatemeh_l on ۲۰ تیر ۱۴۰۲، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
I_Fatemeh_l
من چند بار زدم طرف چپ گل شد بعد دیگه باااااید میپرید اونطرف که من پررو نشم -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Succinate on ۲۰ تیر ۱۴۰۲، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
هنوز تا دکتری خیلی فاصله دارین(ایشالا یه جوری میشه بعد کارشناسی میرین دکتری پیوسته) و همه چی رو یادمیگیریننه نه این دکتری نیستا
کلا یه سری دوره ها میزارم مثل پروتئین نوترکیب، IVF، آزمایشگاه تشخیص طب،استخراج دی ان ای و...
چون تو درسا هست ولی موادش خییلی گرونه دانشگاه دلش نمی سوزه که کامل بده دانشجو
چه دولتی چه آزاد چه غیر انتفاعی و...
این دوره ها رو میزارن شرکت کنیم مدرک بگیریم که رزومه مون شه و خیلییییییییییی عالیه واس رزومهنه اینو متوجه شدم
منظورم این بودش که تا اون گرفتن مدرک دکتری همه این مسائلو بالاخره یاد میگیرین -
AmirBarsamreplied to I_Fatemeh_l on ۲۰ تیر ۱۴۰۲، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
I_Fatemeh_l نه من قراره از پورتو توی لیگ برتر پرتغال شروع کنم برم رئال مادرید اسپانیا
پست 272021 از 1000113