هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Mr.Amir1 on ۲۹ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir 6
سعی میکنم همون خیلی سبز رو بگیرم
چون یازدهم خیلی سبزم راضیم
خواهش -
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Mr.Amir1 on ۲۹ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir 6
مررسی امیدوارم به چیزی که میخوای برسی
شب بخیر -
@sania-andiravan خب حله ب کارت ادامه بده
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیانوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۴۰۰، ۴:۲۴ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
تاریخ مصرف اون ک دیروز فوش گذاشته بودم اگ تاپیک غیردرسی پیم بدم، تموم شدش هاااا ️
آزاد شدم آزاد شدممم
سلامتی همه زندانیا -
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیانوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۴۰۰، ۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
Zahra Esmaeili
یوهو درست شد؟ -
سلام
متاسفانه نمیتونم با آلاء ادامه بدم.موندنم به خودم ضرر میزنه
نه که بد باشه یا چیزی سر یه مبحث دیگهس کلا ربطی به این موضوع نداره
مدیون انجمن آلاء هم هستم چون خیلی کمکم کرد و تو وقتایی که کسی نبود کوچه فرعیو بهم نشون بده اینجا بزرگراه رو بهم نشون دادن
هشت ماه پیش با آلاء آشنا شدم و تو این هشت ماه رشد کردم
از آقای ابوذرخوانی هم تشکر میکنم که اینطور به فکر عدالت آموزشی هستن و دعای خیر خیلی از دانش آموزا پشتشونه
از همیارا تشکر میکنم مخصوصا خانم دریا رویایی و خانم z Gheibi که به معنای واقعی ستونای انجمن هستن
از بچه ها هم کسی رو تگ نمیکنم میخوام بیصدا برم ولی بدونید جاتون تو قلبمه مخصوصا آقا دانیال حسینی گل،پیر انجمن و همچنین امیررضا و گربه هاش
و در آخر،دوستان آلائی عزیز،امیدوارم موفق باشید و سربلند
خدانگهدار -
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to سروش قادری on ۳۰ مرداد ۱۴۰۰، ۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
سروش قادری
مراقب خودت باش خوب درساتو بخون...
ان شاء الله امسال دانشگاه و رشته مورد علاقمون قبول میشیم... اونوقت همه راحت تر میتونیم همینجا بیشتر دور هم باشیم...️ -
سلام سلام
-
_Aram_ فارغ التحصیلان آلاءreplied to ایلین حیدرزهی on ۳۰ مرداد ۱۴۰۰، ۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ایلین حیدرزهی سلاااممم
خوبی؟! -
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیانوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۴۰۰، ۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
از محاسبات توی شیمی متنفرم!!! چون عدد هاش خیلی تخیلی هستش حالم از اعدادش بهم میخوره... حالم داره از شیمی بهم میخوره بس ک اعدادش خوردی داره ساده نمیشه رند در نمیاد تقریب هم نمیشه زد نصفشونو اینقد ک نزدیکن!!!
الان مثلا طراح های فیزیک عدد رند میدن توی سردخونه خابیدن ک طراح های شیمی کنکور همه رو خوردی خوردی میدن!!
بعد اونوقت جالبه زمانش هم تخیلی هستش!
واقعا محاسبات بعضی سوالات اعصاب آدمو بهم میریزع!
-
این پست پاک شده!
-
Mohammad Hossein Kazemi دانش آموزان آلاء تجربی دوازدهمنوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۴۰۰، ۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
رابطه توان و ادعا
حاصلضرب توان در ادعا مقدارى ثابت است !
هرچه توان انسان كمتر باشد ادعاى او بيشتر است !
و هرچه توان انسان بيشتر باشد ادعاى او كمتر است...پروفسور محمود حسابى
-
سروش قادری سلام
خیلی ممنون لطف دارید
خیلی خوبه که رفتید ، با تلاش و پشتکاری که دارین انشاالله حتما موفق میشین ، توانایی ش رو دارید ؛ قوی ادامه بدید
در مورد زیست هم مواظب باشید به حاشیه بیشتر از متن توجه نکنید
دریا دریایی شما رو میخواستن تگ کنن -
چرا هر وقت میام کسی نیست عاخه️
-
چ خلوت :|
29141/1000113