هرچی تو دلته بریز بیرون 5
قفل شده است
غیر درسی
-
می خوام حرف بزنم اما نمی دونم چی بگم حتی
-
من به کمک نیازدارم
-
Gharibe Gomnamreplied to _Aram_ on ۲۶ اسفند ۱۴۰۰، ۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار
زهرا؟ -
_Aram_replied to Gharibe Gomnam on ۲۶ اسفند ۱۴۰۰، ۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam اگه بتونم
-
_Aram_replied to Gharibe Gomnam on ۲۶ اسفند ۱۴۰۰، ۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam جانم
-
Gharibe Gomnamreplied to _Aram_ on ۲۶ اسفند ۱۴۰۰، ۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار
میخوام پروفمو عوض کنم عکس دارم نمیدونم کدومو بزارم -
Gharibe Gomnamreplied to _Aram_ on ۲۶ اسفند ۱۴۰۰، ۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار
جانت سلامت عزیزم -
_Aram_replied to Gharibe Gomnam on ۲۶ اسفند ۱۴۰۰، ۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam می خوای بفرست
-
-
چون نیمه شعبانه میخوام یکی ازاینارو بزارم
-
_Aram_replied to Gharibe Gomnam on ۲۶ اسفند ۱۴۰۰، ۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam من که
از پایین سومی چهارمی رو بیشتر دوست دارم اگه نظرمو بخوای -
Gharibe Gomnamreplied to _Aram_ on ۲۶ اسفند ۱۴۰۰، ۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار
سومی که الان هست
چهارمی روهم بزارم ببینم چطور میشه -
_Aram_replied to Gharibe Gomnam on ۲۶ اسفند ۱۴۰۰، ۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam دقت نکرده بودم
-
Gharibe Gomnamreplied to _Aram_ on ۲۶ اسفند ۱۴۰۰، ۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار
این شد -
_Aram_replied to Gharibe Gomnam on ۲۶ اسفند ۱۴۰۰، ۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط _Aram_ انجام شده
Gharibe Gomnam قشنگه
مبارکت باشه -
Gharibe Gomnamreplied to _Aram_ on ۲۶ اسفند ۱۴۰۰، ۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار
این یا قبلی؟ -
Gharibe Gomnamreplied to _Aram_ on ۲۶ اسفند ۱۴۰۰، ۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار
فدات -
_Aram_replied to Gharibe Gomnam on ۲۶ اسفند ۱۴۰۰، ۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam قشنگن هر دو
-
_Aram_replied to Gharibe Gomnam on ۲۶ اسفند ۱۴۰۰، ۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam خدانکنه
-
Gharibe Gomnamreplied to _Aram_ on ۲۶ اسفند ۱۴۰۰، ۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار
عجب
292901/1000113