هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۲۸ اسفند ۱۴۰۰، ۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
سوخته بودم آخه دوتا خط خوشگل افتاد رو دستم سه ماه طول کشیده بره -
اخه ادم برای اشغال دعوا میکنه
-
arthur morganreplied to maryam111 on ۲۸ اسفند ۱۴۰۰، ۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 خداروشکر
-
arthur morganreplied to danial hosseiny on ۲۸ اسفند ۱۴۰۰، ۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny میگی که روی هوایی که
-
arthur morganreplied to Sana Asadi 1 on ۲۸ اسفند ۱۴۰۰، ۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sana Asadi 1 سلام چطور هستید؟ظهرتون بخیر
-
@roghayeh-eftekhari
سلام
خوبی رقیه؟
من احتمال زیاد ی مدت نیستم اینجا
معلومنیست کِی بیام
عيدت پيشاپيش مبارکانشاءالله سال جدید اتفاقات خیلی خوبی برات رقم بخوره و به اهدافت نزدیک تر بشی
مراقب خودت و خوبیهات باش(خیلی خوبی آخه) و مهربونی هاتو خلاصه از اینجور حرفا که موقع رفتن میگن
فعلا. -
Sachlireplied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۲۸ اسفند ۱۴۰۰، ۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
کافیه دیگه
عیدتونم پیشاپیش مبارک ، نمیتونم منشن کنم ولی با همتونم :))
چه کسایی که از ته قلبم دوستشون دارم ، چه کسایی که دلخورم ازشون و حتی اونایی که نتونستم باهاشون هم صحبت بشم ، کلی براتون آرزوی موفقیت میکنم ، ان شاءلله که سال قشنگی داشته باشین و هر روزش یه قدم به سمت هدفاتون نزدیک تر بشین.
کلی بدرخشین
یا حق -
خب الان دیگه فقط یک کار موند که اونم الان انجام میدم و تموم با خیال راحت
چقدر حس خوبیه کارای عقب افتاده رو انجام دادن:/ -
danial hosseinyreplied to arthur morgan on ۲۸ اسفند ۱۴۰۰، ۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arthur morgan
خب رو هوا بودن از دید تو چیه؟ -
Gharibe Gomnamreplied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۲۸ اسفند ۱۴۰۰، ۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی
دلم واست تنگ میشه نرگسی
با خبرای خوب برگردی انشاءالله️ -
سردردم ب روتین زندگیم پیوست...
-
بازم تنها شدیم
-
برگشتیم به روزای بچگی
-
Gharibe Gomnamreplied to ari_14 on ۲۸ اسفند ۱۴۰۰، ۹:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zahra-Zahraii
چرا؟ -
اگر هر دردی رو بتونم تو زندگی تحمل کنم سردرد رو نمیتونم
خیلی بده خیلی -
@Zahra-Zahraii هعییییی
296495/1000113