هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
عزیزان
از ته قلبم ارزو میکنم تک تکتون امسال یه سال پر از عشق، سلامتی و موفقیت رو کنار عزیزاتون تجربه کنید.
نوروزتون مبارک -
خانوم لوبیاreplied to Gharibe Gomnam on ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
ریحانه جانم
منشنت برام نیومده بود!^^
برای تو هم سالی پر از شادی و خوشحالی در کنار خانواده محترمت باشه:)
توعم بدی چیزی دیدی حلال کن^_^ -
Mr. Wick دانش آموزان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam سلام من تازه میبینم پیامتونو آخه ایگنور کردم
ممنونم ازت
امیدوارم سالی که پیش رو داری سال موفقیت و انرژی و اتفاقات خوب باشه و اینکه به هدفت نزدیک تر بشی و تجربه های جدید کسب کنی.
سپاس فراوان -
amir ahmadi مرسی دایی
همچنین -
Mr. Wick دانش آموزان آلاءreplied to amir ahmadi on ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط Mr. Wick انجام شده
amir ahmadi عزیزی همچنین️
-
خانوم لوبیاreplied to amir ahmadi on ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi
همچنین -
Marzieh Aboueireplied to Gharibe Gomnam on ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Mehrsa 14replied to Yegane Dehqan on ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Yegane Dehqan
ممنوننن -
Alireza Varamanzarreplied to خانوم لوبیا on ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fatemeh-Ma باشه هماهنگ میکنیم و پست میکنم برات
تو بچگیش موهاش صاف بود و وقتی که موهاشو زدیم فرفری شد
از اون روز تاحالا موهاشو کوتاه نکرد
آره قشنگ میشه -
Mehrsa 14replied to danial hosseiny on ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
متشکرمم -
Mehrsa 14replied to amir ahmadi on ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi
مرسیی دایی
همچنین⚘سال خوبی باشه کنار عزیزانتون
و یک عدد دایی که همچنان منشن نمیکنه -
خانوم لوبیاreplied to Alireza Varamanzar on ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza Varamanzar
مرسیی
عِ چ جالب
خوبه کوتاه نکنید
مواظب باشه موخوره نیوفته🥺
موفِرفِری جآن🥺 -
Alireza Varamanzarreplied to خانوم لوبیا on ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fatemeh-Ma خواهش میکنم
چشم حتما
توی بچگیش موهاش خیلی فر بود -
خانوم لوبیاreplied to Alireza Varamanzar on ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza Varamanzar
الانم قشنگه -
-
نمیدونم چجوریه خوبه یا بد
ولی خدا کنه عوض بشه
خداروشکر
ممنون -
amir ahmadi عیدت مبارک
-
دوستان چجوری باید صوت ارسال کنیم؟
-
Narges Azadmanesh