هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مهشید حسن زاده 0replied to -Dr_Ugger- on ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۱۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@First سلام آقا مبین جدید تو قرن جدید با امضای خوشگل جدید
الحمدلله,هستیم,شماخوبید؟ -
Narges Azadmanesh دانش آموزان آلاء دهم ریاضینوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عیدتون مبارک بچه ها️️️️️️️️
ان شاء الله سال خوبی براتون رقم بخوره در کنار کسانی که دوستشون دارید -
Meowsreplied to Gharibe Gomnam on ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط Meows انجام شده
Gharibe Gomnam ای جان ای جان️️فک میکردم از یادها برفتم ولی وقتی اومدم با حجم عظیمی از منشن مواجه شدم. ممنون از تو سال خوبی برات ارزو میکنم️
-
Narges Azadmanesh دانش آموزان آلاء دهم ریاضیreplied to Sachli on ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari
رقيه تو خیلی حرف میزنی دخترا
خیلیییییییی
یعنی من هر وقت آنلاین شدم دیدم داری تاپیکو میترکونی -
Mehrsa 14replied to Gharibe Gomnam on ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Mehrsa 14replied to Narges Azadmanesh on ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Narges Azadmanesh
عیدتتت مبارککک🤍 -
Narges Azadmanesh دانش آموزان آلاء دهم ریاضیreplied to Mehrsa 14 on ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۱۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14
فدات بشم عزیزم
ان شاء الله سال خوبی داشته باشی بانونمیشناسم ولی میدوستمت️
-
Narges Azadmanesh دانش آموزان آلاء دهم ریاضیreplied to Mehrsa 14 on ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۱۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
@First
@roghayeh-eftekhari
ممنون بابت منشن
سالی تازه تان له پیروز بیت هیوادارم ساله کی پر له خوشی و بخته وری تان بیت
عِیدِ تون مُبارک:) -
Mehrsa 14replied to Narges Azadmanesh on ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Narges Azadmanesh
قربونت
سال عالیی پیش روت باشه با خوشی و سلامتیی
منم دوست دارم
الان دیگه آشنا شدیم -
Narges Azadmanesh دانش آموزان آلاء دهم ریاضیreplied to Mehrsa 14 on ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14
همچنین
من نفس هستم
و شما؟
مهرسا؟ -
Farideh Khangah
عید شما هم مبارککک🤍 -
Mehrsa 14replied to Narges Azadmanesh on ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Narges Azadmanesh
بله منم مهرسا هستم
راستییی نفس بذار یه جا منشنت کنم -
Narges Azadmanesh دانش آموزان آلاء دهم ریاضیreplied to Mehrsa 14 on ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14 کجا؟
-
Mehrsa 14replied to Narges Azadmanesh on ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Narges Azadmanesh
۲۰ حقیقت از خودت بگی -
Reyhaneh Moradireplied to Sachli on ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari
سلام رقیه جانم
مرسی که به یادم بودی
سال نوی تو هم مبارک🥺 -
Narges Azadmanesh دانش آموزان آلاء دهم ریاضیreplied to Mehrsa 14 on ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14
حتما باید حقیقتو بگم؟ -
Mehrsa 14replied to Narges Azadmanesh on ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Narges Azadmanesh
آسونهه
ولی دیگه بگو دیگه منشن رو زمین بمونه عیبه -
Sachlireplied to Farideh Khangah on ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Farideh Khangah در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@roghayeh-eftekhari سلام عیدت مبارک
ان شالله سال خوبی داشته باشیمرسی ازت عزیزدلم
atena abolhasani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@roghayeh-eftekhari من یادم رفت به این پست ریپلای بزنم️
اون موقعی میخوندم یه لحظه شلوغ شد دورم ببخشید دیگه
مرسی عزیزم عید توهم مبارک
سالی پر از برکت و نیکیایراد نداره دیگه پیاما زیاده
خواهش میکنم فدای سرت
ممنونم مهربونمدریا دریایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@roghayeh-eftekhari
مرسی جانم