هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
HANIYE bh دانش آموزان آلاءreplied to sina bigdeli on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli تعریفت از درون زیبا چیه؟
-
arthur morganreplied to lO_Ol on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@سمیه-صادقلو یکجا مکث نکردید؟
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to arthur morgan on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arthur morgan
نه در حال حرکت گرفتم -
ملت چرا اینطور شدن
-
ML h 0replied to Infinitie. A on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A دیواانه شدن :|
-
sina bigdelireplied to HANIYE bh on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
HANIYE bh فک کنم البته از نظر من اینطوریه ک
بتونی خودتو مث همون ک هسی چیزی ک خود خوتی بدون کوچیک ترین سانسور بروز بدی
تقریبا بدون نقاب بودن
احساساتتو بروز بدی همون طور ک هس -
ML h 0replied to Infinitie. A on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A درگیر :|
-
arthur morganreplied to lO_Ol on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@سمیه-صادقلو افرین
-
البته ببخشید ریپ زدم به تودلیتون :|
-
arthur morganreplied to Infinitie. A on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A سلام چطور هستید؟
خوب هستید؟
ظهرتون بخیر باشه -
Infinitie. Areplied to ML h 0 on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ML h 0 صحیح:|
-
HANIYE bh دانش آموزان آلاءreplied to sina bigdeli on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
HANIYE bh فک کنم البته از نظر من اینطوریه ک
بتونی خودتو مث همون ک هسی چیزی ک خود خوتی بدون کوچیک ترین سانسور بروز بدی
تقریبا بدون نقاب بودن
احساساتتو بروز بدی همون طور ک هسنه
تتلو همونی ک هستو نشون میده بدون هیچ سانسوری
تازه گاهی بدتر از اون چیزی ک هست
درونش زیباست؟ -
مهم نیس خیلی
-
چون اصولا خیلی وقتا خودم دوس ندارم فک میکنم همه مثه من دوس ندارن /:
-
Infinitie. Areplied to arthur morgan on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arthur morgan سلام
خیلی ممنون، شما خوبی؟
ظهر شما هم بخیر -
sina bigdelireplied to HANIYE bh on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
HANIYE bh ما در حدی نیسیم ک درون کسی رو قضاوت کنیم
اونم 10 تا بدی داره 2 تا خوبی
همین وفاداری و غیرت ب سحر مثلا هیشکی کامل نیس -
arthur morganreplied to Infinitie. A on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A منم خوبم خداروشکر یکی سوال فنی شما چندم هستید؟
-
کنکوری
-
arthur morganreplied to ML h 0 on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ML h 0 چقدر 20 تا خقیقت زیادههههه خداااااااااااارسیدم 7
-
بعد کنکور باید یه مطالعه جانانه و نتیجه دار، راجع به معضلی که پسرارو درگیر میکنه، داشته باشم:|
در مورد دانشگاه هم باید بپرسم️
309881/1000113