هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
arthur morganreplied to sina bigdeli on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli اره هرکس اون طوری تعریف میکنه که تجربه کرده شاید دید من برای بعضی ها سطحی بیاد ولی من توی زندگی اون طور بهش رسیدم و تجربه کردم حرفت را کامل می فهمم
هرکس با توجه به محیط و شرایطی که داره یک تعریفی میکنه مهم این هست که خودش قبول کنه -
مجتبی ازاد خداروشکر میگزرع
چخبر؟ -
HANIYE bh اگه ساده تر میتونی اوکیه
-
HANIYE bh دانش آموزان آلاءreplied to sina bigdeli on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
HANIYE bh ینی میگی تو ذات طرف باشه ؟
نه
منظورم اینکه
یسری چیزای سادست
که همه میتونن داشته باشنش -
sina bigdeli ملاک هات رو بگو ببینم
-
sina bigdelireplied to arthur morgan on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arthur morgan میدونه نظرا جالبه و ناقصه
-
HANIYE bh مثل چی؟
-
sina bigdeli رئیسی اومده تو کوچمون دو راه دارم یا سنگ بردارم یا پرچم . کدوم ؟
-
arthur morganreplied to sina bigdeli on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط arthur morgan انجام شده
sina bigdeli اره درسته ولی ممکنه اون جواب برای خود طرف سطحی و ناقص نباشه ولی برای بقیه باشه به نظرم هرکس باید تعریف خودش را داشته باشه نمیشه یکی تعریف داد برای ابد
-
مجتبی ازاد بر فرض مثال وفاداری
-
مجتبی ازاد گزینه سه هیچ کدام
-
مجتبی ازاد تیربار
-
HANIYE bh دانش آموزان آلاءreplied to sina bigdeli on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
HANIYE bh دانش آموزان آلاءreplied to arthur morgan on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arthur morgan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
sina bigdeli اره درسته ولی ممکنه اون جواب برای خود طرف سطحی و ناقص نباشه ولی برای بقیه باشه به نظرم هرکس باید تعریف خودش را داشته باشه نمیشه یکی تعریف داد برای ابد
و همین کافیه
تا هیچ وقت دلم نخواد تودلیو ببینم -
HANIYE bh یعنی چی؟حرف اشتباهی زدم؟
-
sina bigdeli خیلی هم عالی
-
بهترین گزینه رفتنه الان
-
sina bigdeli حالا ملاک های ظاهری رو بگو
-
یه رفتن طولانی یا همیشگی
-
sina bigdelireplied to arthur morgan on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arthur morgan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خب ببین برای چی ما نظرامونو برای هم میگیم
من ب شخصه خودم چندین بار پیش اومده نظر اشتباه یا ناکاملی داشماینجا برای رو کم کنی نییس اینجا شاید ی چیزایی یاد بگیرم کامل تر بشیم
310021/1000113