هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Soniaaa با این حساب الان اونجا بهشته
-
@ABR_DJ
باشه بشین فرزندم.... -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to آقایِ همساده on ۱۲ خرداد ۱۴۰۲، ۱۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655
تا اوایل تیر هوا اینجا خوبه کاش مثل پارسال تا روز کنکور خنک بمونه بخار پز نشیم سر جلسه -
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to آقایِ همساده on ۱۲ خرداد ۱۴۰۲، ۱۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655
مرسیی .
بهبه. عالی.
-
@Soniaaa خوش به حالت
-
jahad_121 آره چند تا دیگه هم بود پیدا کردم میفرستم
ایشون تو آزمونهای قلمچی فارسی رو صد میزد -
@Soniaaa
️. ذوقمم داره واقعان. منم حسابی میف می کنم
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to آقایِ همساده on ۱۲ خرداد ۱۴۰۲، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655
اینجا هوا عالیه الان خنک و خوب -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to jahad_121 on ۱۲ خرداد ۱۴۰۲، ۱۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121
ادم ذوق میکنه برات یچیز بفرسته خیلی شوق نشون میدی مقابلش -
یه جوری گرمه انگار خورشید نشسته کنارت دست انداخته دور گردنت
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to آقایِ همساده on ۱۲ خرداد ۱۴۰۲، ۱۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
@Venus655 اها.
مرسی.
خیلی عالیی ند.
هر بار اون دوتا شعر رو می خونم لذت می برمم -
jahad_121 نه خودمم بهش دسترسی ندارم
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۴۰۲، ۱۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگه بتونم بش بفهمونم که من نمیخوام از نظر اون خوشبخت باشم و میخوام از نظر خودم خوشبخت باشم اونروز جشن میگیرم️
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to آقایِ همساده on ۱۲ خرداد ۱۴۰۲، ۱۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655
ببخشید از شاعر غزل مرادی شما نمی دونید چطور می تونم به شعر هاشون یا جایی که فعالیت می کنند دست رسی داشته باشم.
داخل نت هم گشتم زیاد چیزی نتونستم پیدا کنم -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۴۰۲، ۱۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به باورام حق ندادی️
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to پرستو بابایی on ۱۲ خرداد ۱۴۰۲، ۱۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0Farzam0
سلام ببخشید که مزاحمتون میشم ،هوش مصنوعی ای که شما ازش استفاده می کنید رو از کجا می تونم پیدا کنم ؟سلام
این دفعه رو میبخشم
داخل مرورگر bing یه قسمت داره از اونجا -
با:
امشب دیگه چیز خاصی نیست باهامون
فقط ماییم و جدول رویاهامون
رفتم حموم.
با:
دلم میخواد داد و بیداد کنم
یه بندری بزنم و صداشو زیاد کنم
اومدم بیرون. -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۴۰۲، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0
سلام ببخشید که مزاحمتون میشم ،هوش مصنوعی ای که شما ازش استفاده می کنید رو از کجا می تونم پیدا کنم ؟ -
اگه میشد صبحونه هم قرمه سبزی می خوردم
پست 310061 از 1000113