هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب حالا دیگه هیچ بهانه ای برای اومدن نیست
خدا نگهدار -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Succinate on ۱۲ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Alba
میشه اینکه تاپیک تکراری میزنه رو پاک کنید خیلی رو مخه ماهی یبار میاد ده تا تاپیک شیمی شهاب دانش میزنع میره دفعه پیشم اینجور پاک کردن️ -
لارد لُرد...... فینیششششششش️
-
عااااا حیف شد اگر قانونش رو ازم میپرسید بهش میگفتم..... احتمالا اونی میشد که میخواست.....
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Reza-H on ۱۲ خرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Reza-H فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۱۲ خرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
بله.
و حس خوندن نیست -
عاشق رابرت اندرو میلیکانم.....عالیه.....
-
وقتی درسامو میخونم حس میکنم چقد شیرینن و دوسشون دارم
حتی بیو دیسیپلین
و این سوال پیش میاد که چرا نمیخونم؟
نمیدانم..
اطلاعی ندارم.. -
لام لام لام.... ️️
چقدر خوب ساز میزنه...... وَووووو -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Reza-H on ۱۲ خرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza-H
نه کلی گفتم نه فقط برای این امتحان
شما هم فردا زیست دارید ؟ -
Reza-H فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۱۲ خرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
خب من برای امتحان هیچ تستی نزدم -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Reza-H on ۱۲ خرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza-H
آخه نگرانیم از اینه که تست های این یه گفتار رو نزدم -
Reza-H فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۱۲ خرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
نگران چی هستین؟
یکسال زیست خوندین
مثل دروس عمومی نیست که یادتتون نیاد -
@Alba
بله. درسته
موفق باشید -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
با این وضعیت امروز امتحان زیست فردا رو نمره کامل بگیرم شاهکاره واقعا
فصل ۹ گفتار ۲ رو خوب نخوندم -
Reza-H در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
یه اصطلاحه.
معمولا به دید کلی نسبت به یک موضوع میگن. یعنی دیدی که آدم پیدا می کنه و می تونه موضوع رو به دید یک مجموعه واحد نگاه کنه. کلی نگر باشهتو درس هم همینه. اگر شروع کنیم از اول همین طور خط به خط بریم جلو، تقریبا اواخر کتاب به این دید کلی میرسیم. اما اگر جوری بخونیم (مثلا تیتر خوانی یا مطالعه موارد مهم) که سریع تر موضوع کلی و سطح عمق بخشی مطلب رو درک کنیم، خوندن خیلی راحت میشه
حالا درباره من. مثلا به جای اینکه برم اول کتاب رو بخونم، میرم نمونه امتحان نگاه می کنم تا ببینم معمولا از چه مبحثی سوال میاد یا دید کلی طراح امتحان چیه معمولا؟ بعد کم کم، ابهاماتی که تو اون امتحانات برام ایجاد میشه رو میرم جوابش رو پیدا می کنم تا پازل کامل بشه. اما مشکل اینجاس که الزاما بعد از حل امتحانات مختلف، همه تکه های پازل کامل نمیشن و یکسری از مطالب نخونده می مونن و ممکنه در امتحان همونا مطرح بشه و نمره ام کمی کم بشه.
اما خوبیش اینه زمان کمتری می بره و حس بهتری به آدم میده.آها متوجه منظورتون شدم
ولی خب من خودم زمان کنکور اتفاقا اول روزنامه وار می خوندم که دقیقا چیه بعد تست آموزشی میزدم
یعنی نگاه طراح رو هم می فهمیدم
همه جا رو می خوندم ولی قسمتای مهم خیلی بیشتر -
و...
آن را که به قلب درون شد،
نتوان کشت -
AmirBarsamreplied to officer k on ۱۲ خرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Valicheki ️
-
در شب امتحان زیست. چه حسن تصادفییییییییی
پست 310033 از 1000113